Fiúk, ismerkednétek One Directiont hallgató lánnyal?
Figyelt kérdés
Nagyon vegyes a zenei ízlésem, és a One Direction zenéjét is nagyon szeretem annak ellenére, hogy sokan cikinek tartják őket.
Ugye kevesen vannak olyan gyerekesek, akik csak emiatt ne folytatnák tovább egy, a zenéjüket hallgató lánnyal az ismerkedést?
2014. dec. 31. 03:02
2/11 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy ki milyen zenét hallgat, amíg nem erőlteti rám, és nem szólja le az ízlésemet.
3/11 anonim válasza:
nem kizáró ok, mindenesetre elgondolkodtat h milyen lehet a személyisége, de lehet h normális. Egyáltalán nem kizáró ok... mindenkinek más az ízlése.
4/11 anonim válasza:
én meg marhára bírom a Radical Hungary-t, nem ismerkedünk? :'D
5/11 anonim válasza:
1-2zenéjüket énis szeretem :) mennyi idős vagy? :D
6/11 anonim válasza:
van direksönt halgacc? ez olyan cini.... akarom mondani ciki
7/11 anonim válasza:
Szerintem ez gyerekes kerdes volt. En pont lesz#rom h most Ván Direksönt hallgat vagy sem.
9/11 anonim válasza:
szerintem nem az számít, hogy milyen zenét hallgatsz.. persze, szívesen ismerkednék ;)
10/11 anonim válasza:
Nem érdekel mit hallgat, ha amúgy bejön, nem ezen fog múlni.
Én pl. szoktam koreai popp-ot hallgatni néha, és 20+ vagyok és fiú :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!