Miért nem tudnak kommunikálni a lányok?
Oda megyek ismerkedni egyhez, gyakorlatilag a 2 szavas válaszokon kívül nem kapok semmit, egy rendőrségi kihallgatás tartalmasabb. Én pofázok, ő szól pár szót, aztán kész, ennyi, de ha én nem beszélek, akkor ő megnémul. A következő még jobb volt. Gondoltam kezdésképp megkérdeztem van-e citrom a koktéljába, mert ha nincs akkor innék. Erre ő? "Nincs kedvem b*szni". Mondom oké, akkor hagyjuk. A másikkal elkezdtem beszélgetni az állatokról, mert ő valami állatvédő szimpatizáns volt. Dumálok, dumálok, ő meg végig a telefonját nyomkodta, aztán néha kinyögött egy okét, vagy igent.
Ezek csak a tegnapiak, előtte már átéltem nem egy ilyen kommunikációs halottas menetet. Ők sose beszélnek maguktól, nekem kell beszéltetni őket. Miért olyan bonyolult feldobni egy témát és beszélni róla? Eddig valahogy egy nő se tudott folyamatosan beszélni semmiről se, csak úgy, ha én folyamatosan rákérdeztem, hogy mi, hol mennyi, de még úgy is nehezen. Nem hiszem, hogy irritáló lennék, sose nyomulok rá senkire, hogy " dikk mivan csájee??!!", általában kinézem előre, hogy ki az, aki nincs még totál bekészülve, értelmesnek tűnik és hajlandóságot mutat arra, hogy beszélgessek vele. Az se túl sanszos, hogy külsőm miatt akarnak lekoptatni, mert a helyhez méltóan öltözködök általában és a testemmel sincs gond.
xDD ez tényleg vicces volt:D
Miért nem mondtad azt:"Nincs kedvem b*szni" erre te hidd el olyat tudnék neked nyújtani amitől csak b*szni lenne kedved :D
Van ilyen is amit spagetti mond de ilyenkor le kell süllyedned a szintjükre.
Úgy értem: elkezdesz beszélgetni a csajjal a csaj lesz*r akkor mond meg neki,hogy b*szódj meg valószínűleg a csaj felkapja a vizet valamit vissza szól és erre mondhatod,hogy végre baz*meg 2 szónál többet mondtál mi van veled?? Ilyenkor kiadja minden baját... onnantól kezdve már tudtok beszélgetni.
"Dumálok, dumálok, ő meg végig a telefonját nyomkodta"
amikor elővette a telefonját, akkor kellett volna a pofázást abbahagyni és otthagyni szó nélkül.
"Oda megyek ismerkedni egyhez, gyakorlatilag a 2 szavas válaszokon kívül nem kapok semmit, egy rendőrségi kihallgatás tartalmasabb." Végeeem van:DDD
Na,de pont tegnap beszélgettem az egyik férfiegyeddel,hogy általában mindenki a feltűnő lányokat találja meg,akik esetlegesen a középpontban vannak egy szórakozóhelyen. Egyszer Te is ülj le és nézd meg a felhozatalt. Észre fogod venni,hogy biztos lesz olyan lány,aki egyedül ül a sarokban piával a kezében. És,hogy olyankor mit csinálj? Menj oda egy olyan lányhoz beszélgetni,aki eléggé a középpontban van (mint már írtam) és ,amikor esetleg elkezdene beszélni ,fogd meg magad és hagyd ott a mondat közepén,menj oda ahhoz a visszahúzódó lányhoz és figyeld a reakciókat,figyeld meg,hogy azzal a lánnyal sokkal értelmesebben eltudsz beszélgetni.Csak annyi a baj,hogy az ilyen lányokat nem veszi észre senki :))
Ezt azért megkérdezhetném úgy is: Miért nem tudnak kommunikálni a pasik? Szerintem ez nagyon emberfüggő dolog.
Beszélgettem már sok emberrel innen,és volt aki nem volt képes pár szónál többet írni,de volt akivel meg olyan volt az egész,mintha ezer éve beszélgetnénk.. :) Persze fiúk/ lányok vegyesen voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!