Miért nem tudnak kommunikálni a lányok?
Oda megyek ismerkedni egyhez, gyakorlatilag a 2 szavas válaszokon kívül nem kapok semmit, egy rendőrségi kihallgatás tartalmasabb. Én pofázok, ő szól pár szót, aztán kész, ennyi, de ha én nem beszélek, akkor ő megnémul. A következő még jobb volt. Gondoltam kezdésképp megkérdeztem van-e citrom a koktéljába, mert ha nincs akkor innék. Erre ő? "Nincs kedvem b*szni". Mondom oké, akkor hagyjuk. A másikkal elkezdtem beszélgetni az állatokról, mert ő valami állatvédő szimpatizáns volt. Dumálok, dumálok, ő meg végig a telefonját nyomkodta, aztán néha kinyögött egy okét, vagy igent.
Ezek csak a tegnapiak, előtte már átéltem nem egy ilyen kommunikációs halottas menetet. Ők sose beszélnek maguktól, nekem kell beszéltetni őket. Miért olyan bonyolult feldobni egy témát és beszélni róla? Eddig valahogy egy nő se tudott folyamatosan beszélni semmiről se, csak úgy, ha én folyamatosan rákérdeztem, hogy mi, hol mennyi, de még úgy is nehezen. Nem hiszem, hogy irritáló lennék, sose nyomulok rá senkire, hogy " dikk mivan csájee??!!", általában kinézem előre, hogy ki az, aki nincs még totál bekészülve, értelmesnek tűnik és hajlandóságot mutat arra, hogy beszélgessek vele. Az se túl sanszos, hogy külsőm miatt akarnak lekoptatni, mert a helyhez méltóan öltözködök általában és a testemmel sincs gond.
Szarba tenyereltel. Biztos nem vagy unalmas, a kerdes megfogalmazasabol atjon. Ok az egyszeruek, butak, vagy epp annyira bele vannak habarodva valakibe, hogy leszarnak mindenki mast a kornyezetukben. Facebook generacio.
Szerintem mozogj mas korokben, keress kulturalisabb programokat, ahol nem gyoker csajok vannak. Ezt srackent irom neked.
"A következő még jobb volt. Gondoltam kezdésképp megkérdeztem van-e citrom a koktéljába, mert ha nincs akkor innék. Erre ő? "Nincs kedvem b*szni". Mondom oké, akkor hagyjuk."
Ezen sírtam :'DDDDDDdddddddd
Te nagyon nagy arc vagy, nem értem a nőket.... :'DDDDDdddddddd Eddig se, de most már tényleg.. :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!