Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nagyrésze miért nem hajlandó normálisan kommunikálni?
van ilyen is, de nem mindenki ilyen
keress olyan lányt, aki beszédesebb vagy kérdezgess róla, hátha csak nem akar túl sokat beszélni magáról
Nagyrésze..... tehát az a 2 darab, akivel eddig találkoztál?
Jöhetsz nyáladzani, hogy "háde én má ötvent mögfektettem de csak annyi mer hüjék vótak azt csók", légypapírra nem fog pillangó szállni te setét.
Vannak olyanok :D de pl én nem vagyok olyan. Általában nem lehet befogni a pofámat, mivel ha nincs beszélgetés, akkor kérdezek valamit, mond pár mondatot az illető, befejezi és beszélek két órán keresztül :)) Akik ismernek, azokat ha megkérdeznék, hogy mi az a szó,amivel jellemeznének, azt mondanák, hogy "beszédes, kommunikatív" és hasonló ... :$ :D
Egy Lány
Én is megkaptam már ezt a kritikát néhány gyökértől.
Milyen érdekes, hogy mégis van több ember is, akivel tudok beszélgetni, valamint barátom is van, akivel mindent megosztok.
Összegezve: Lehet, hogy szimplán VELED NEM akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!