Nagy bajban vagyok. Hogyan mondjam meg egy pasinak, hogy nem akarok vele mégsem találkozni, de nem akarom megbántani? (röviden lejjebb)
neten (társkereső) ismertük meg egymást ő 22 én 19 vagyok, e-mailen leveleztünk,
először azt írtam, h akarok vele találkozni, de aztán meggondoltam magamat, mert félek tőle és a találkozástól is
nagyon rámenős, nagyon ragaszkodik a találkozáshoz, pedig 1 nap telt el azóta, hogy rám írt
azt írta e-mailen, hogy nagyon megkedvelt, de még képet sem küldött magáról, és nem is mondta meg, hogy kicsoda micsoda ő, semmi személyes adatot nem írt nekem
attól félek, hogy ha elmegyek a találkozóra, akkor bánt vagy kamuzik velem, szerintem kamu az egész, de ő ragaszkodik a találkozóhoz
nem tudom, hogy mit írjak neki, hogy ne bántsam meg, már most is kicsit megbántva van, ő ezt írta, szerintem csak szórakozik velem
ötletek?
Én nem törődnék az érzéseivel, mert csak egy napja ismerkedtek - biztos, hogy nincsenek is igazából komoly érzései, hanem minden nővel találkozni akar.
Nekem is jött már olyan privát GYIK-en, aki egyből talizni akart az Árpád-hídon - és nem sajnáltam megmondani, hogy nem. Bizalom, mi az?
19/L
Amúgy miért hiszi azt minden válaszoló ,h csaj a kérdező ?
Egy meleg fiúról van szó!
szerintem ne csinálj hülyeséget, 1 nap az semmi. én a helyedben nem találkoznék vele ilyen gyorsan. az ilyenek vagy hülyéskednek szivatnak, szexre vágynak vagy egyszerűen ég a vágytól. mond meg neki nyugodtan hogy meg alig ismered képet sem láttál még róla azt sem tudod gondolom még nagyon hogy ki. majd ha már rendesen ismered kivül belül akkor találkozz vele. egyébként ha tényleg olyan fontos lennél neki akkor úgysem koptatna vagy haragudna meg rád az után miután elmondtad neki.
15f/meleg
u.i.:sok szerencsét
Eléggé túlreagálod a dolgot. Egyszerűen írd meg, hogy nem akarsz találkozni. Még csak megindokolnod se kell. 1 napja kezdtetek el beszélni és semmit nem tudsz róla... Ha meg nem akar képet küldeni, akkor 90%-os esély van rá, hogy 40+ az illető, vagy a külseje miatt fényképezőgépek inkább tönkremennek, mintsem elkészítsék róla azt a képet...:D Egyik sem túl szimpatikus eset.
Semmiképp se találkozz vele addig, amíg nem ad magáról képeket, közösségi oldalon elérhetőséget, vagy valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!