Figyelem nem akarok megbántani senkit, de csak én tapasztalom és látom ezt manapság?
Figyelt kérdés
Sok lány egyáltalán nem is vonzó, nem is egy elbűvölő személyiség és mégis lazán öszsejön neki egy társ, ellenben sok fiút ismerek, aki egész jó fej, de mivel nem egy tökléetes testű meg nem is pénzes, kiöltözött páwa típusú gyerek, így ők egy lánynak sem kellenek, egy sem ad nekik esélyt sem, még, ha be is próbálkoznak különféle lányoknál. Szóval nem igazán értem, hogy egy lány miért érdemli meg jobabn a társat főleg úgy, hogy nem is jó lelkű, hanem inkább egy utálatos, beképzelt, egoista típus.2014. máj. 21. 22:44
1/9 anonim válasza:
Mínden szentnek maga felé hajlik a keze,ha érted..
2/9 anonim válasza:
Figyelem, nem vagyok rasszista, de.... Nem vagyok homofób, de... De. Épp ez a baj. Hány lány ismerősöd alapján általánosítottál? Ki vagy te, hogy eldöntsd, ki érdemli meg a kapcsolatot és ki nem? Esetleg a haverjaidon segíts és rájuk fordítsd az energiád.
3/9 anonim válasza:
Ez sajnos így van, ahogy a kérdező írja...
4/9 anonim válasza:
Erre az a magyarázat, hogy a lányoknak általában nincs olyan égető szüksége barátra, mint általában a fiúknak barátnőre. Sokkal erősebb keresleti erőt mutatnak fel a hímneműek a nőneműekre, mint amekkorát a nőneműek a hímneműekre. Így aztán egyértelműen a nőneműek diktálják a piaci árat. Megtehetik, hogy magasabb igényekkel lépnek fel, mint tehetnék kiegyenlítettebb kereslet-kínálati viszonyok mellett.
De hiszen ez az állatvilágban is így működik, a hímeknek teperni kell, ha dugni akarnak, és csak a legpompázatosabb megjelenésű, legerősebb egyedek kapják meg a háremet, hogy a fajból kiszelektálódjanak a hátrányosabb allélok.
5/9 anonim válasza:
Sok-sok csaj iszonyat milyen öntelt,pedig nincs mire,a páwa gyerekek pedig csak egy csira divatot követnek,mert igy divatosnak érzik magukat.
6/9 anonim válasza:
Valakinek bejön az élet. De nem a személyiségétől függ hanem a környezettől. Ha arra van ott épp igény,akkor azok fognak hamarabb elfogyni! De szerintem nagyon sokan a személyiséget nézik meg nem a külsőt. Persze előszőr a küllemet veszi észre az ember, de utána amikor már beszélgetnek feljön a felszínre a valódi énjük is.
7/9 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy e és a haverjaid melyik korosztályba tartoztok és a csajok, akiknél próbálkoztak szintén illetve hogyan próbálkoztak.
8/9 anonim válasza:
Én is ugyanezt tapasztalom. Ha egy pasas nem jóképű vagy nem kőgazdag, a lányok átnéznek rajta,emberszámba sem veszik. És persze a párkapcsolati trollok mindig találnak valami irracionális, sületlen baromságot amivel megmagyárázzák hogy ez igenis a pasi hibája, csak hogy el ne kelljen ismerni, hogy ez bizony így van...
9/9 anonim válasza:
8-as válaszoló, ott a pont! Én se fogalmazhatnám meg jobban!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!