Nagy bajban vagyok. Hogyan mondjam meg egy pasinak, hogy nem akarok vele mégsem találkozni, de nem akarom megbántani? (röviden lejjebb)
neten (társkereső) ismertük meg egymást ő 22 én 19 vagyok, e-mailen leveleztünk,
először azt írtam, h akarok vele találkozni, de aztán meggondoltam magamat, mert félek tőle és a találkozástól is
nagyon rámenős, nagyon ragaszkodik a találkozáshoz, pedig 1 nap telt el azóta, hogy rám írt
azt írta e-mailen, hogy nagyon megkedvelt, de még képet sem küldött magáról, és nem is mondta meg, hogy kicsoda micsoda ő, semmi személyes adatot nem írt nekem
attól félek, hogy ha elmegyek a találkozóra, akkor bánt vagy kamuzik velem, szerintem kamu az egész, de ő ragaszkodik a találkozóhoz
nem tudom, hogy mit írjak neki, hogy ne bántsam meg, már most is kicsit megbántva van, ő ezt írta, szerintem csak szórakozik velem
ötletek?
Figyelj...
Nem fog vonat ele ugrani
Akkor is fejezd ezt be vele...!!
Mit idegeskedik és mit pattog?! Nincs róla kép, nem tudsz róla semmit? Lehet egy vén, degenerált, aberrált F A S Z!
És, ha bántani fog? Rossz az előérzeted is, tessék rá hallgatni!
Társkeresőn offold, egyébként meg írj egy e-mailt, h részedről nem aktuális tovább a társkeresés, és kérd meg, h ne írjon többet. Egyébként pont ezek miatt érdemes egy külön postafiókot csinálni, amit a társkeresős pasiknak adsz meg...oda írkáljanak ne a rendesbe! Vagy fb-on beszélgess velük, ott könnyen tudod tiltani, ha bolond!
Mond meg neki hogy nem szeretnél még találkát hisz nem ismeritek egéggé egymást, és nem is tudod hogy néz ki
ha továbbra is rámenős akkor mondd meg neki hogy neked vannak fenttartásaid vele hagyjon békén...
vagy beszélgessetek előtte telefonon vagy webkamerán :)
de pont azért ragaszkodik a találkozáshoz, mert akkor majd látni fogom, hogy ő milyen ember, hogy néz ki, stb.
ő ezt írta nekem, hogy ezért kell találkoznunk
így is koptassam le simán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!