Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagy bajban vagyok. Hogyan...

Nagy bajban vagyok. Hogyan mondjam meg egy pasinak, hogy nem akarok vele mégsem találkozni, de nem akarom megbántani? (röviden lejjebb)

Figyelt kérdés

neten (társkereső) ismertük meg egymást ő 22 én 19 vagyok, e-mailen leveleztünk,

először azt írtam, h akarok vele találkozni, de aztán meggondoltam magamat, mert félek tőle és a találkozástól is

nagyon rámenős, nagyon ragaszkodik a találkozáshoz, pedig 1 nap telt el azóta, hogy rám írt

azt írta e-mailen, hogy nagyon megkedvelt, de még képet sem küldött magáról, és nem is mondta meg, hogy kicsoda micsoda ő, semmi személyes adatot nem írt nekem

attól félek, hogy ha elmegyek a találkozóra, akkor bánt vagy kamuzik velem, szerintem kamu az egész, de ő ragaszkodik a találkozóhoz

nem tudom, hogy mit írjak neki, hogy ne bántsam meg, már most is kicsit megbántva van, ő ezt írta, szerintem csak szórakozik velem

ötletek?

2014. dec. 29. 02:18
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
telefonszámot ő kért tőlem, de nem mertem megadni neki
2014. dec. 29. 02:39
 22/39 anonim ***** válasza:
52%

Akkor kezdjük az elején!

HA VALAKI NEM VÁLLALJA AZ ARCÁT EGY TÁRSKERESŐ OLDALON (!!!)

AKKOR ANNAK vagy:

- VISSZA SEM ÍRSZ

- VAGY FB ELÉRHETŐSÉGET KÉRSZ TŐLE

Nagyon furcsa dolog úgy keresgélni párt, hogy közben meg nincs fent róla kép!!!! Mégis miért?! Általában ezek a fő okok:

- párkapcsolatban él és csak kalandot keres, de fél, hogy lebukik.

- olyan ronda, hogy bottal sem piszkálnád meg.

- hazudik a korát vagy a kinézetét illetően.

- bolond, aberrált, őrült AKÁRMI.

Olyan szöveg pedig, hogy majd élőben meglátod, EGYÁLTALÁN NEM ELFOGADHATÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014. dec. 29. 02:48
 23/39 A kérdező kommentje:

és ha lekoptatom, és azt írja, hogy most dühös, és meg van sértve? vagy valami kifogást ír?

az sem baj? ne foglakozzak vele akkor sem?

2014. dec. 29. 02:55
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Ne felejtsd !!

Vagy mutasson képet magáról vagy mond meg ,h bocsi ,de nekem ez így nem pálya !

Én úgy vagyok vele ,h oké ,h valakinek kép nélküli profilja van ,de úgy kezdje az üzenetet ha rám ír ,h csatol privátba képet magáról ez alap nálam.

Ha a kérésemre sem csatol képet akkor nem válaszolok.

Bakker azt a kort éljük amikor a kenyérpirítón is 4 megapixeles kamera van aki egy képet nem tud magáról mutatni milyen alapon vár el bármit is ? Vagy akkor ismerkedjen kép nélküliekkel

2014. dec. 29. 03:01
 25/39 anonim ***** válasza:
45%

kamu kérdés.

1.egy 19 éves lánynál nagyobb profibb koptató gép nem létezik.

2.ennyire senki sem naivan ostoba,hogy belemenjen ilyen feltételekkel egy találkozásba egy idegennel.

de remélem jól szórakoztál a válaszokon azért.

2014. dec. 29. 03:36
 26/39 Béla211 ***** válasza:
Mond meg neki hogy küldjön több személyes adatott esetleg a telefonszámát és szeretnél vele telefonon beszélni mielőtt találkoztok meg látni képen.És ha azt mondja hogy ezeket nem küldi el. akkor mond meg neki hogy sajnos akkor nem tudsz vele találkozni.
2014. dec. 29. 03:53
 27/39 anonim ***** válasza:

Bzdmg... Nem értelek, komolyan. 19 éves elméletileg érett, felnőtt nő vagy! Neked már minimum 1.000 pasit le kellett koptatnod, ha nem többet. És mégis ilyet kérdezel, hogy hogyan koptathatnád le?

Látom tényleg nincs semmi kreativitásod. Mondok egy baromi egyszerűt:

ROSSZUL VAGY, FÁJ A FEJED, SZÉDÜLSZ, ELKAPTAD AZ INFLUENZÁT! S emiatt sajnos nem tudtok találkozni, majd legközelebb. (ami sosem jön el... Időpontot véletlenül se írj, ha meg kérdezi, akkor nem tudod és kész...)

A későbbiekben meg kerüld a vele való beszélgetést, és lekattan rólad önállóan.

De számomra, amúgy sem lenne túl meggyőző, hogyha egy lány nem őszinte hozzám. Ezt meg hagyjuk, hogy nem akarom megbántani bla bla. Sablon kifogás és értékelhetetlen.

2014. dec. 29. 05:48
 28/39 anonim ***** válasza:

figyelj most jól.. először is.. ha szeretnél tőle valamit, akkor mond neki, hogy lasitson stb.. mert ez túl gyors Neked.. ha meg tudod, hogy esélytelen, hogy találkozzatok.. akkor mond meg neki ezt..

amugy 1 napja ismered, és már szeret Téged, meg nem tud létezni nélküled? :D ez sem gyanus? :)

2014. dec. 29. 08:18
 29/39 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el arra a randira, de előtte kérj tőle képet, hogy mégis felismerd valamiről. Ha ezt megtagadja, megmondod, hogy vakrandiban nem vagy benne. Ha küld képet és szimpatikus is mindenesetre vigyél magaddal önvédelmi eszközöket, én is mindig viszek pillangókést, gázsprayt és boxert. Ha ez első 10 percben nem jön be akkor meg megmondod neki h most el kell menned. 19 évesen már ne félj randira menni, mert úúgy végzed mint egy 26 éves szűz barátom, aki még mindig fél randira menni.
2014. dec. 29. 09:45
 30/39 anonim ***** válasza:

És miért "meleg"?? :P

kamukérdés kamu vàlaszokkal..

ha nem akarsz tőle semmit ne add alâ a lovat..aztàn eltünsz mert meggondoltad nem akarsz talàlkozni (szervkereskedő 😨)

Üdv:naìva Dórika 😇😈

2014. dec. 29. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!