Lányok, fiúk tanácstalan vagyok! :/ Fontos! Mit csináljak?
Október 28.-án ráírtam egy lányra, a legjobb barátom mondta, persze én nem nagyon hittem az egészbe, hogy lehet köztünk valami, de ráírtam. Pont egy kisebb kapcsolat után voltam.
Lényeg az, hogy nem hittem volna, hogy vissza fog írni a lány, de miután bejelőltem és írtam neki, elég gyorsan vissza is írt, nagyon meglepődtem.
Elkezdtünk beszélgetünk Facebook-on, találkoztunk (kb. 5-6-szor eddig) és közben szép lassan beleszerettem, de nagyon, iszonyatosan.
Amikor meglátom összeugrik a gyomrom és alig várom, hogy újra lássam.
Van-e ilyenkor valamilyen jel, amiből meg tudnám állapítani, hogy tetszek neki???
Arra gondoltam, hogy a napokban elmennénk sétálni, hógolyózni és a barátokkal biliárdozni. A biliárdhoz csatlakozna még 4 emberke azaz a legjobb barátom és a barátnője, a tesóm és a barátja.
Elvileg ezen a héten szombaton jön hozzám filmezni, esetleg valamilyen tanács???
Mivel készüljek, ülve, fekve, ez az első alkalom, amikor feljön hozzám egy lány filmezni.
Milyen filmet ajánlotok???
Nagyon jó lenne, ha lenne köztünk valamilyen kémia.
Normális válaszokat írjatok légyszíves!!!
csinálj valami különlegeset, amit csak neki csinálsz ebből látszik a törődés.
pl. vmi melegszendvicset a filmhez, aami nem csak annyi, hogy kibontassz egy zacskót.
vagy valami egyedi könnyű édességet, akár megfőzöl egy pudingot.
engem mindig az nyűgözött le, ha láttam, hogy a fiú/pasi direkt készült.
az exem mindig a kedvenc cideremet vette (de ti még kiskorúak vagytok) vagy főzött nekem
én mindig ezeket értékeltem, amikor láttam, hogy ad is valami pluszt csak az én kedvemért :)
tuti siker ! ;)
Köszönöm, hogy segítetek nekem, nagyon jó és értékes válaszokat kapok. ;)
16 éves létére nem akarom megfektetni, mondjuk nagyon kívánatok, nehéz ellenállnom, de én szerelemből szeretnék vele szeretkezni + azért remélem, hogy ki is tudom éheztetni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!