Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konzult kérdése:
Fiúk, lányok tanácstalan vagyok, és nincs kihez
fordulnom. Egy hónapja szakítottam a barátommal. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
(én mondtam ki a végszót) Utána nagyon jól éreztem magam, és mindenkinek hangoztattam, hogy jól vagyok. De ez kb.1 hétig tartott, azóta szörnyen érzem magam. Jó volna visszacsinálni. Viszont letelt 1 hónap, és az exem nem keresett soha, és még csak nem is próbálkozott azzal, hogy találkozzunk. Pedig tényleg nagyon szeretett. Fiú, lányok, szerintetek mi a teendő? Hagyjam az egészet, vagy próbáljak meg beszélni vele? De az, hogy nem keres, nem jelenti azt, hogy nem is hiányzom neki?
Ha igen, akkor hagyd, lehet jobbat fogott ki, de ha nem, akkor próbáld meg 1x. Max nemet mond
2013. jan. 10. 20:49
3/12 anonim válasza:
kicsit képzeld magad az ö helyébe:
Kibobott a barátnőm utána ö jön vissza nekem rinyálni, hogy "csináljuk vissza."
Ebből az következik, hogyha mfelekresed és belemegy akkor a lábadat beléd fogja innentöl törölni mert látja, hogy odáig vagy érte. Ha nem megy bele akkor meg az egoját növeled és az ismeröseitek fognak lekezelöen bánni veled azért mert az ö szemükben ez ugy jön le hogy "te sem tudod mit akarsz valójában, teljes mértékben komoyltalan teremtés."
Nos kedves kérdező, a döntés a te kezedben van. :)
2013. jan. 10. 20:51
4/12 A kérdező kommentje:
Nem értem az összefüggést a pálinka és aközött,hogy beszéljek-e vele. Szakítottam,mert a kapcsolatunk átment 1 sablonos, unalmas sémává és tehernek éreztem.
2013. jan. 10. 20:52
5/12 A kérdező kommentje:
igen,a büszkeség. De azt nem furcsa,hogy nem keres semmivel?Az utalhat arra,hogy valójában nem is szeretett igazán?
2013. jan. 10. 20:53
6/12 anonim válasza:
figy..meg kell kérdeznem, hány éves vagy
de elmagyarázom. Hp= hisztis pitsa....sokan meg a hp-ról a páleszra gondolnak, én is, csak na
2013. jan. 10. 20:54
7/12 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok.Nem, nem szoktam kiabálni,hisztizni meg ilyenek.
2013. jan. 10. 20:56
8/12 A.Romanov válasza:
Már bocsi de miután kidobtad, miért keresne? Valószínűleg próbál elfelejteni.
2013. jan. 10. 20:59
9/12 A kérdező kommentje:
Belegondolva az o helyebe: en nem tudnek igent mondani az ujrakezdesbe,miutan kidobtak...csak allandoan azzal orlom magam,h hiba volt.Nem birok ettol szabadulni,de ugy erzem nevetseges lenne kuncsorogni,ra akaszkodni.Mar keso,ugye? ://
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!