Titeket mennyire befolyásol horoszkóp a párválasztás során? Hisztek benne?
Ti most komolyan hisztek az ilyen horoszkópos szarságokban? Akkor most én is írok nektek a holnapi napra:
Fel fogtok ébredni, étkezni fogtok, vécére fogtok menni, lélegezni fogtok, pislogni, és végül le fogtok feküdni aludni.
Na ugye hogy nem is nehéz horoszkópot írni?
A horoszkóp hívei azert hisznek benne mert önbeteljesítő illetve ők teszik azzá.
Ertsd ha valakiről a horoszkópja azt mondja hogy pl zsugori akkor ez alapan ítélik meg es beleépítik a viselkedesebe. Pl ha "csak" egy 500 ft-os viragot kapnak tőle annak mastol örülnenek de nala meg azt fogjak gondolni hogy "500 Ft-ot erek neki? Tényleg kapzsi,nem kell.."
Tarsas pszichologia es sztereotipizalas alapjai. Kicsit a rasszizmussak egyenertekű..
"ahhoz képest valami gyökér nagyon lepontozgatta azokat, akik nem hisznek benne."
Pontozza b... +! :)
Attól még nem állja meg jobban a helyét.
Én kifejezetten hiszek benne. És a saját tűz jegyeimmel jól kijövök. oroszlán,kos.
víz jegyekkel meg ugye ellentétek vagyunk,és nem is jövünk ki jól. nálam első h az illetőtől megkérdezem a horoszkopját ha szimpatikus,és általában hozzám hasonló/összeillöekkel van szorosabb barátságunk.
Jobban kijövünk,könnyebben találunk témát,beszélgetünk,összehangolodunk,jól érezzük magunkat egymás társaságában,mindig vidámak vagyunk együtt.
de érdekes a halakról azt olvastam,h azt a jegyet mindenki szereti,mert ő olyan érzékeny,meg h az összes horoszkóp tulajdonságaiból van benne,ezért mindenkivel jól kijüön,megért mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!