Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Titeket mennyire befolyásol...

Titeket mennyire befolyásol horoszkóp a párválasztás során? Hisztek benne?

Figyelt kérdés

2014. dec. 28. 23:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
58%

Abszolút nem!

Kellene?

2014. dec. 28. 23:45
 12/29 A kérdező kommentje:
Senki sem írta, hogy kellene vagy sem, nem is próbálok befolyásolni senkit - főleg azért, mert én ugyan alapjában véve nem hiszem, hogy ez számít a párkapcsolatban, viszont nem 100%-ig zárom ki, hogy csak lehet benne valami. Viszont nagyon remélem, hogy semennyit sem számít, mert sz*r lenne, ha a csillagok és azoknak állása így bekorlátolná a lehetőségeinket...
2014. dec. 28. 23:48
 13/29 anonim ***** válasza:
65%

Ti most komolyan hisztek az ilyen horoszkópos szarságokban? Akkor most én is írok nektek a holnapi napra:

Fel fogtok ébredni, étkezni fogtok, vécére fogtok menni, lélegezni fogtok, pislogni, és végül le fogtok feküdni aludni.

Na ugye hogy nem is nehéz horoszkópot írni?

2014. dec. 28. 23:48
 14/29 A kérdező kommentje:
A legtöbb ember mondjuk azt írta, hogy nem hisz benne, de oké. XD
2014. dec. 28. 23:51
 15/29 anonim ***** válasza:
79%
ahhoz képest valami gyökér nagyon lepontozgatta azokat, akik nem hisznek benne.
2014. dec. 28. 23:53
 16/29 anonim ***** válasza:
78%
Nem befolyásol és azt akit a horoszkóp egy kicsikét is befolyásol bármilyen személyi kérdésben, azt rendkívül primitív őstuloknak tartom. Kár volt belé az oktatás, a rá költött százezreket inkább borították volna ki az ablakon.
2014. dec. 28. 23:54
 17/29 anonim ***** válasza:
78%

A horoszkóp hívei azert hisznek benne mert önbeteljesítő illetve ők teszik azzá.

Ertsd ha valakiről a horoszkópja azt mondja hogy pl zsugori akkor ez alapan ítélik meg es beleépítik a viselkedesebe. Pl ha "csak" egy 500 ft-os viragot kapnak tőle annak mastol örülnenek de nala meg azt fogjak gondolni hogy "500 Ft-ot erek neki? Tényleg kapzsi,nem kell.."

Tarsas pszichologia es sztereotipizalas alapjai. Kicsit a rasszizmussak egyenertekű..

2014. dec. 28. 23:54
 18/29 A kérdező kommentje:
15. Viszont ő csak a háttérből figyelt, nem írt ide. Az is lehet, hogy valami troll - tudjátok, ez a gyik. Én mindenkit felpontozok, aki válaszol, de nem bunkó. :D
2014. dec. 28. 23:55
 19/29 anonim ***** válasza:
75%

"ahhoz képest valami gyökér nagyon lepontozgatta azokat, akik nem hisznek benne."

Pontozza b... +! :)

Attól még nem állja meg jobban a helyét.

2014. dec. 29. 00:09
 20/29 anonim ***** válasza:
37%

Én kifejezetten hiszek benne. És a saját tűz jegyeimmel jól kijövök. oroszlán,kos.

víz jegyekkel meg ugye ellentétek vagyunk,és nem is jövünk ki jól. nálam első h az illetőtől megkérdezem a horoszkopját ha szimpatikus,és általában hozzám hasonló/összeillöekkel van szorosabb barátságunk.

Jobban kijövünk,könnyebben találunk témát,beszélgetünk,összehangolodunk,jól érezzük magunkat egymás társaságában,mindig vidámak vagyunk együtt.

de érdekes a halakról azt olvastam,h azt a jegyet mindenki szereti,mert ő olyan érzékeny,meg h az összes horoszkóp tulajdonságaiból van benne,ezért mindenkivel jól kijüön,megért mindenkit.

2014. dec. 29. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!