Netes társkeresőkön a lányok miért szórják ki a 163cm-es fiúkat? A lányok szerint miért csak a 180cm-s pasi a "jó pasi"?
átlagos a magasságom, de még így is 5 cm-el magasabb vagyok nálad
akkor egy magas lány mit szóljon?
Azért mert a legtöbb lány aki már társkeresőn van bizonyára nem 10 éves, hogy 150 centi körül legyen, meg a mai lányok többsége 165 körül van.
Sokan úgy vannak vele hogy idétlenül néz ki, ha a pasi egy fejjel kisebb a barátnőjétől, egyébként szerintem is. Persze ez nem mérvadó minden esetben, de ha választani lehet én is kiszórnám.
Ha valaki magas, esetleg izmos, nagydarab, az a védelmezést is sugározza.
4-esnek! Nem vagyok hülye, 160cm-s lányoknál próbálkoztam.
Ez a sablonszöveg, amit írni szoktak, hogy: Kisugárzás a lényeg, meg add önmagad...stb, ez csak egy kamu duma!
Tudod mit vettem észre? Azt, hogy még az alacsony lányok (160cm) is a magas pasikat keresik! 180cm-t.
Szerintem 160 cm nem alacsony egy lánynál, én legalábbis 160 körül vagyok, és nem érzem magam alacsonynak, mivel a körülöttem lévő lányok is kb. akkorák, mint én.
Egy lány simán választhat magasabb fiút, mit gondolsz, valaki leméri a partnerét, ha nem zavarja, hogy magas?
Nekem fontos, hogy magasabb legyen a párom, ez ösztön, mint neked az, hogy egyből ráizgulsz egy mellre. Vannak kigyúrt, jóképű fiúismerőseim, de mégse tudok rájuk úgy nézni, mert alacsonyak... Erről nem tehet az ember lánya, belé van kódolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!