Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Netes társkeresőkön a lányok...

Netes társkeresőkön a lányok miért szórják ki a 163cm-es fiúkat? A lányok szerint miért csak a 180cm-s pasi a "jó pasi"?

Figyelt kérdés
Elképesztő, hogy a nők mennyire felszínesek!

2014. jún. 30. 12:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Talán mert a 163 centi még lányban is alacsony egy kicsit?
2014. jún. 30. 12:49
 2/10 anonim ***** válasza:

átlagos a magasságom, de még így is 5 cm-el magasabb vagyok nálad

akkor egy magas lány mit szóljon?

2014. jún. 30. 12:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Azért mert a legtöbb lány aki már társkeresőn van bizonyára nem 10 éves, hogy 150 centi körül legyen, meg a mai lányok többsége 165 körül van.

Sokan úgy vannak vele hogy idétlenül néz ki, ha a pasi egy fejjel kisebb a barátnőjétől, egyébként szerintem is. Persze ez nem mérvadó minden esetben, de ha választani lehet én is kiszórnám.

Ha valaki magas, esetleg izmos, nagydarab, az a védelmezést is sugározza.

2014. jún. 30. 12:51
 4/10 anonim ***** válasza:
174 cm vagyok... Tutira nem jönnék össze 11 cm-rel alacsonyabb fiúval. Ez szerinted felszínesség? Szerintem nem. De én a magassarkúkat is imádom, és akkor már majd 20 cm lenne a különbség... Az meg ne is haragudj, de gáz.
2014. jún. 30. 12:51
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
Te összejönnél egy 180cm magas lánnyal? Ha a válaszod NEM, akkor a saját logikád szerint felszínes vagy. Szégyelld magad.
2014. jún. 30. 12:52
 6/10 anonim ***** válasza:
én 165 vagyok mégis volt bnőm aki igaz 150vmennyi volt, de hogy néz az ki ha a csaj magasabb?fogadd el hogy csak az alacsony lányok jöhetnek szóba...ennyi
2014. jún. 30. 12:53
 7/10 A kérdező kommentje:

4-esnek! Nem vagyok hülye, 160cm-s lányoknál próbálkoztam.

Ez a sablonszöveg, amit írni szoktak, hogy: Kisugárzás a lényeg, meg add önmagad...stb, ez csak egy kamu duma!

Tudod mit vettem észre? Azt, hogy még az alacsony lányok (160cm) is a magas pasikat keresik! 180cm-t.

2014. jún. 30. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem 160 cm nem alacsony egy lánynál, én legalábbis 160 körül vagyok, és nem érzem magam alacsonynak, mivel a körülöttem lévő lányok is kb. akkorák, mint én.

Egy lány simán választhat magasabb fiút, mit gondolsz, valaki leméri a partnerét, ha nem zavarja, hogy magas?

Nekem fontos, hogy magasabb legyen a párom, ez ösztön, mint neked az, hogy egyből ráizgulsz egy mellre. Vannak kigyúrt, jóképű fiúismerőseim, de mégse tudok rájuk úgy nézni, mert alacsonyak... Erről nem tehet az ember lánya, belé van kódolva.

2014. jún. 30. 12:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha 0 kisugárzásom lenne én is azt mondanám, hogy sablon szöveg.
2014. jún. 30. 13:02
 10/10 anonim ***** válasza:
nem a centit nézem, csak hogy magassarkúban is magasabb legyen nálam. 163 centi vagyok én is, és ne haragudj, de én is kiszelektálnálak. és nem azért, mert 180 centi, juj, hanem mert nekem ez fontos. ha ettől felszínes leszek, sajnálom. másoknak meg én nem jövök be, mert kicsi cicim van. kellemetlen. összejövök olyannal, aki ezt szereti, te is keress olyan lányt, akinek ez nem ennyire fontos, vagy alacsonyabb nálad, de nem csak 3 centivel, hanem magassarkúban is. merthogy vannak.
2014. jún. 30. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!