A szép lányoknak tényleg nehezebb a párválasztás?
Figyelt kérdés
Én fiú vagyok, de ezt tapasztalom, hogy aki van nagyon szép lány a környezetemben, az azt mondja, hogy nem könnyű a párválasztás. Pedig azt hinném, hogy naponta lehetne más nekik..
Míg pl. észrevettem, hogy a teljesen átlagos csajoknak mind van pasijuk-az más kérdés, hogy milyen.
2014. nov. 9. 16:29
1/6 anonim válasza:
Azért mert válogatósak nagyon, ők ezt nehéznek ítélik meg.
2/6 anonim válasza:
mert neki gondolkodnia kell: "Melyik a legjobb parti, ki az akivel ha összejövök el tud tartani 50 évig... Hmmm"
3/6 A kérdező kommentje:
Akiket én ismerek, ők nem "k.rvák", persze biztos minden szép csaj tisztában van azzal, hogy néz ki.
2014. nov. 9. 16:32
4/6 anonim válasza:
igen, nem könnyű, ha magasak az ember igényei
és az sem segít, hogy néhányan csak meg akarják húzni
bár az átlagos lányokat is sokan csak meg akarják húzni
5/6 anonim válasza:
Jaj, de sajnálom 8inkább irigylem) őket, hogy csak válogatniuk kell a sok (nyomoronc) kérő közül.
6/6 anonim válasza:
Igen, 2000-ből nehezebb választani, mint 50-ből. Pont ez lehet a gond, hogy naponta lehet nekik másik, de a nők nem úgy gondolkodnak, mint mi. Nem a mennyiségre mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!