Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A szép lányoknak tényleg...

A szép lányoknak tényleg nehezebb a párválasztás?

Figyelt kérdés

Én fiú vagyok, de ezt tapasztalom, hogy aki van nagyon szép lány a környezetemben, az azt mondja, hogy nem könnyű a párválasztás. Pedig azt hinném, hogy naponta lehetne más nekik..

Míg pl. észrevettem, hogy a teljesen átlagos csajoknak mind van pasijuk-az más kérdés, hogy milyen.

2014. nov. 9. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért mert válogatósak nagyon, ők ezt nehéznek ítélik meg.
2014. nov. 9. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
mert neki gondolkodnia kell: "Melyik a legjobb parti, ki az akivel ha összejövök el tud tartani 50 évig... Hmmm"
2014. nov. 9. 16:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Akiket én ismerek, ők nem "k.rvák", persze biztos minden szép csaj tisztában van azzal, hogy néz ki.
2014. nov. 9. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:

igen, nem könnyű, ha magasak az ember igényei

és az sem segít, hogy néhányan csak meg akarják húzni

bár az átlagos lányokat is sokan csak meg akarják húzni

2014. nov. 9. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Jaj, de sajnálom 8inkább irigylem) őket, hogy csak válogatniuk kell a sok (nyomoronc) kérő közül.
2014. nov. 9. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, 2000-ből nehezebb választani, mint 50-ből. Pont ez lehet a gond, hogy naponta lehet nekik másik, de a nők nem úgy gondolkodnak, mint mi. Nem a mennyiségre mennek.
2014. nov. 9. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!