Nők, férfiak a párválasztáskor mennyire számit az, hogy a másik dohányzik vagy sem?
Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 21:27
1/12 anonim válasza:
Nekem mindegy, csak ne dohányozzon. Nem azért szoktam le, hogy egy hamutartóval smároljak.
2/12 anonim válasza:
Sokat, én pl utálom, ha özönlik a dohányszag a páromból 21/F És csókkor is sokat számít.
3/12 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen barátnőm. Aztán hamutartó lett belőle.
4/12 anonim válasza:
Számomra teljesen mindegy,egyáltalán nem befolyásolja a dolgokat ez,és nem is szabadna,hogy befolyásolja.
5/12 anonim válasza:
Nem befolyásolja. Na jó, azért ha napi 2-3 dobozzal szívna el, az már zavarna. De alapvetően senkit nem dobnék ki csak azért, mert dohányzik.
7/12 anonim válasza:
Én nem kezdenék olyan emberrel aki dohányzik. Engem zavar a szaga is, nem bírom egyszerűen ha be kell lélegeznem.
9/12 Fényember válasza:
Nekem a családomban senki se dohányzik, és én is rühelltem a cigiseket. Aztán levetkőztem a szüleim által rám ragasztott farsságot és igazság szerint nem az által ítélem meg az embereket hogy cigiznek e vagy sem. A barátom is cigizik, tudja hogy nem szeretném ha rólam is a cigi szag áradna és a szüleim megéreznék, szóval hónapok óta együtt vagyunk és még egyszer sem gyújtott rá előttem/mellettem.
10/12 anonim válasza:
Nálam is nagyon nem. Bár, ha amúgy minden (!) másban tökéletes és képes arra, hogy a jelenlétemben ne dohányozzon akkor még talán. De inkább nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!