Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez már zaklatás, vagy pedofili...

Ez már zaklatás, vagy pedofilizmus?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. És egy 24 éves srác le akar fektetni. Ez nem normális. Ez már zaklatásnak számít?
2014. dec. 27. 20:19
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszolóknak, a többieknek is megköszönném, csakhogy nincs mit... :D
2014. dec. 28. 10:20
 32/33 anonim ***** válasza:

Na persze, az értelmes válaszokat ki tudod szűrni, de azt nem tudod mi pedofilizmus, és zakaltás-e amit a pasi csinál? FACEPALM

Amúgy meg szerintem ide csak megerőstésért jöttél, hogy igen, zaklat(mert ezt akartad hallani), de persze arról továbbra sem árultál el semmmit,hogy ez miben nyilvánul meg. Szóval nem vagy te olyan kis ártatlan bárányka, ahogy próbálod itt előadni...

2014. dec. 28. 10:26
 33/33 anonim ***** válasza:
29: Szerintem pedig egyik fogalommal se volt tisztában, most már remélhetőleg igen.
2014. dec. 28. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!