Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez már zaklatás, vagy pedofili...

Ez már zaklatás, vagy pedofilizmus?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. És egy 24 éves srác le akar fektetni. Ez nem normális. Ez már zaklatásnak számít?
2014. dec. 27. 20:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Betöltöttedd már a 14-et? Akkor simán dughat, ne aggódj! :D
2014. dec. 27. 20:28
 12/33 A kérdező kommentje:
Oké,akkor csak hogy tisztázzuk. Én nem nézek ki úgy,mint a többi 14 éves csaj. Az,ahogy ők kinéznek,még szerintem is elég durva.
2014. dec. 27. 20:29
 13/33 anonim ***** válasza:
Hallod, 14 éves ez csak a ti fejetekkel nem normális. 14 éves kortól ti is dughatóak vagytok, és nem tudom miért vagy fennakadva azon, hogy ő 24. Ugyanúgy lehet normális kapcsolatotok, bár így, hogy te ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal, és olyan nagy hősnek érzed magadat 14 évesen...hát nem biztos, hogy nekem ilyen felfogással kellenél.
2014. dec. 27. 20:30
 14/33 anonim ***** válasza:
#12: ettől függetlenül még 14 éves vagy...vagyis ha nem erőszakoskodik, hanem te is benne vagy, akkor az nem zaklatás
2014. dec. 27. 20:32
 15/33 anonim ***** válasza:
özvegy vazul jánosné neked mindenhez van ötleted?
2014. dec. 27. 20:35
 16/33 anonim ***** válasza:

Az semmiképp se lehet, akkor lenne az, ha 10 lennél.

Amúgy a te viselkedésed se olyan szűzies gondolom...

Ha azt mondod neki hogy nem, és határozott és biztos mondatokkal mondod, de még mindig erősködik, akkor zaklatás, de akkor se hivatalos, akkor csak erősködés.

Ha durva mód csinálja, az a zaklatás.

2014. dec. 27. 20:38
 17/33 anonim válasza:

akkor most ennyi kanos pampogo utan kapsz egy hasznalhato valaszt.

ha leraztad, de folyton irogat neked, hivogat, simogat,fogdos az zaklatas. fel lehet jelenteni, szolni a szuleidnek.

de ha csak annyi van, hogy kozolte h tudna veled mit kezdene, es te nem raztad le akkor az mar rad tartozik

2014. dec. 27. 20:40
 18/33 anonim ***** válasza:
Majd el felejtettem, van egy vicc is erről. A férfi látja hogy a neje pakol, költözni akar. Meg kérdi miért.Mert a szomszédok azt mondják pedofil vagy, válaszolja ruhacsomagolás közben. Á, nem lehet hinni a szomszédságnak, különben is, egy 10 éves lány ne beszéljen ilyen csúnyán.
2014. dec. 27. 20:40
 19/33 anonim ***** válasza:

Én is tudok egy viccet. A feleség mondja a férjének:

- Most miért akarod, hogy csupaszra borotváljam, így úgy nézek ki, mint egy kislány!

- Pont azért!! Pont azért!!!

2014. dec. 27. 20:43
 20/33 A kérdező kommentje:

17-es köszönöm! :)

Itt már egy kérdést se lehet feltenni,mert valakinek muszáj egy "értelmes" hozzászólást írnia. Ennyi évesen mért is gáz,ha nem akarom? Komolyan,nektek az jön be ha valaki 12 évesen jár egy sráccal csak azért mert mások is ezt csinálják. Annyira gáz,hogy idáig fajult a világ.

2014. dec. 27. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!