Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek is megközelíthetet...

Szerintetek is megközelíthetetlenek a lányok manapság?

Figyelt kérdés
Nekem a külsőmmel nincs gondom ez ügyben, de a legtöbb nő ismeretlenül teljesen elzárkózik még a beszélgetéstől is, esetleg ha haveri, ismerősi körön keresztül találkozunk...csak sajnos nincs ilyen köröm, és kialakítani sem akarok ezért felszínes kapcsolatokat.

2014. dec. 27. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a viselkedéseden próbálj meg változtatni,mondjuk úgy elég nehéz segíteni,hogy em tudom milyen vagy,hány éves vagy stb.
2014. dec. 27. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon sok lány bizalmatlan, gyanakvó, tartózkodó, és sok esetben teljesen alaptalanul. Körbebástyázzák magukat, és lehetetlenség a közelükbe, bizalmukba férkőzni. Kivéve persze ha a férfi egy csúcskategóriás szupermacsó, akkor aztán széttárt lábakkal várják a delikvens hímet. Minden a külsőn múlik. Ha külsőre nem felelsz meg nekik, tehetsz bármit, akkor sem fog közel engedni magához.

Meglepő, de több férfitársamtól is hallottam, hogy nyugatabbra, az osztrák, német, holland, francia lányok teljesen más felfogásúak, és szívesen beszélgetnek veled még akkor is, ha nem vagy külsőre egy nagy eresztés. Sokkal nyitottabbak, barátságosabbak a nők nyugat felé, itthon, Magyarországon sajnos ez jutott nekünk, ezzel kell megbirkóznunk, ezt kell lenyelnünk...

2014. dec. 27. 11:38
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem brazilokkal volt hasonlóan jó tapasztalatom, és kifejezetten vidámak voltak, szóval látszott hogy nem esett nehezükre sőt természetes volt számukra a nyitottság a másik iránt, ezt hiányolom a magyar lányokban, és most nem kell ebbe belelátni azt hogy szexelni fűvel-fával, csak kilépni az egónk által létrehozott kötöttségekből
2014. dec. 27. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pár évvel ezelőtt portugál cserediákok érkeztek a közeli főiskolára, és fényévekben mérhető volt a különbség köztük és a magyar főiskolás lányok között. Vidámak voltak, csacsogtak, mint a verebek, már megjelenésben sokkal bizalomgerjesztőbbek voltak, mint a magukba zárkózó, szürke magyar lányok. Amikor az egyik munkatársammal pont arra sétáltunk, ránk mosolyogtak, kuncogtak, nagyon aranyosak voltak. Egy magyar női társaság mellett, ha így elsétáltunk volna, vagy ránk se bagóztak volna, vagy tették volna az idióta, negatív, bunkó megjegyzéseiket. Már réges-rég megfogadtam, hogy magyar barátnőből köszi, de nem kérek.
2014. dec. 27. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
dehogyis, csomó olcsó rib.anc van, csak le kell ugrani a moriba meg hasonló színvonalas helyekre.
2014. dec. 27. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!