Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak szerintem sértő ez? L

Csak szerintem sértő ez? L

Figyelt kérdés

Csak én érzem megalázónak, ha egy srác úgy kezdi az ismerkedést, hogy "Nincsenek nagy igényeim, beérem veled is" vagy "Nekem nem számít a külső, te is tetszel" vagy "Az átlagos lányok tetszenek, pl te".

Csak szerintem bántó ez nagyon?

2014. dec. 26. 18:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Istenem. És van olyan marha, aki így indít?

25\F

2014. dec. 26. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem sértő csak nem így kell indítani 1 beszélgetést.
2014. dec. 26. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Mekkora arcok xD pacsi a srácoknak :D Szerintem amúgy csak az egódat akarják lenyomni ha tényleg szép vagy. Valami szar ismerkedős oldalon tanítják, hogy előtte sértegesd, meg nyomd le az önbizalmát a csajnak, és akkor úgy kezel téged, mint aki sokkal jobb csajt is megkaphatna vagy tudja a fene. De ez nagy szar, ugyanakkor vicces is xD Ne vedd sértésnek, csak bénák az ismerkedőpartnereid :D
2014. dec. 26. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez nagyon bunkó, komolyan vannak ilyenek? A helyedben azt reagálnám, hogy bocsi, de nekem is az átlagosnál kezdődik a mérce, így te kiestél.
2014. dec. 26. 18:56
 15/16 anonim ***** válasza:

igenigen, ahogy előttem írták: van ilyen "randipraktika pasiknak". megingatni a csaj önbizalmát, lőni a bóknak álcázott sértéseket.

"a mosatlan zsíros haj undi, de neneked nem áll rosszul"

mondjuk olyat még nem hallottam h ez bejött valakinek

[link]

[link]

2014. dec. 26. 19:23
 16/16 anonim ***** válasza:

kb. ennyit jelent:

nem tetszel, de egy dugásra jó vagy.

2014. dec. 26. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!