Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem sértő ez?
Tudom, hogy a pasik többségének nagyrészt az jön be ha egy lány se nem nagyon sovány, se nem nagyon kövér, hanem a kettő közötti, de úgy vettem észre hogy midnenki sokkal megértőbb és normálisabb a kövérekkel, mint a soványokkal. Sajnos a környezetemben ezt látom, én nagyon vékony vagyok, de bárhogy próbálok hízni egyszerűen nem megy. Perzse a rokonok és az ismerősök meg mindig jönnek ezzel a gebézéssel, nagyon bántó tud lenni!=(
Vékony lányok nektek is be szoktak szólni az ismerősök? Ha igen mit lehet ilyenkor tenni, hogyan lehetne visszavágni? Srácok tényleg ennyire visszataszítónak tartanátok a sovány lányokat vagy csak az én környezetem ilyen?
Amúgy mostanában egyre többször láttam ezen az oldalon is, hogy a vékony lányokra olyanokat írnak hogy olyan velük lenni mintha lécet b@sznál, két szúnyogcsípésük van, kimentek a divatból, undorítóak stb…
Ha meg pl. van egy olyan kérdés, hogy hogyan vehetné rá valaki a barátnőjét hogy fogyjon le, akkor mindjárt jönnek a megértő válaszok hogy legyen vele tapintatos meg ne bántsa stb…
Szóval az nem bántó ha valakit le gebéznek de ha valaki elhízott arra már megjegyzést se lehet tenni mert az már sértő?
Egyikre sem kéne megjegyzést tenni, ha az illető nem tehet róla, vagy neki úgy jó.
Nekem inkább nagyon sovány, mint nagyon kövér.
Fölemelni is könnyebb :-)
Önbizalom!
Olvasgass kicsit a fogyókúra szekcióban, és örülj, hogy nem hízol hiába zabálsz. :) Sokan megtennének bármit olyan alakért amilyen neked van/lehet. És igen, a társaságod fura, csak nem az irigy barátnők mondogatják ezt neked? :D
Kívánom, hogy ez legyen az életben a legnagyobb problémád!
21f
meg ugye az árad a tv-ből hogy akin felesleg van azt azonnal le kell dolgozni, különben hogynézelmánkiakkor? Mindenhol vékony, agyon fotosoppolt csajok... persze, hogy mindenki fogyni akar... :D
Örülök, hogy ez téged nem fertőzött meg, és pont hízni akarnál. Én mondjuk nem erőltetném, inkább sportolj valamit, az sokkal jobb mint a hízás, gondolom magadtól is kitalálod miért :)
17:02: hát barátnőtől is megkaptam már hogy úgy nézek ki mint egy anorexiás:S
17:21: biztos vagyok benne hogy a kövérek is kapnak sok beszólást, valóban lehet hogy többet is, csak hát ugye mindenkinek a saját baja a legnagyobb, szóval lehet hogy ezért tűnik így nekem…
17:51: igen sportolok rendszeresen már elég régóta:) azért pár kiló mondjuk szerintem se ártana mivel csak 43 kg vagyok
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!