Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ezen miért sértődött meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezen miért sértődött meg a csajom? Szerintem nem volt sértő, szerintetek?

Figyelt kérdés
Megy bulizni,és azt mondta hogy rövid naciban megy,én meg kérdeztem tőle,hogy: "azért hogy jól megk*rasd magad?" erre megsértődött,és hogy ezzel szerinte azt mondtam rá hogy k*rva,még ha nem is mondtam így ki.
2011. nov. 25. 17:03
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
99%
Van aki nem szereti ha így beszélnek vele. Én sem.
2011. nov. 25. 17:06
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Ezen én is megsértődtem volna...

25/N

2011. nov. 25. 17:07
 3/33 anonim ***** válasza:
97%

Én nem hogy megsértődtem volna,de még egy nagy fülest is lekevertem volna neked!

Egyáltalán miért mondasz neki ilyet?Ne magadból induljál ki,hogy te jól megk.rnál egy buliba egy rövid naciba lévő csajt...

Igaza van a lánynak,bunkó és tahó is vagy.Értem én hogy mire céloztál,de azért lehetett volna finomabban is,nem?Mondjuk,hogy vigyázzon ám a pasikkal..

2011. nov. 25. 17:08
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is zokon venném, ha ilyet mondana nekem a párom....
2011. nov. 25. 17:09
 5/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tahó,de most meg itt izél nekem,hogy a megcsalás meg ilyen témát én inkább ne hozzam szóba,mert régen ha ittam,akkor össze jöttem nőkkel, egyszerre több volt, smároltam velük,és másnap lestem hogy kicsoda. Meg ki volt kapcsolva a telefonja,és mondtam hogy ki tudja mit csinált,erre neki áll feljebb.
2011. nov. 25. 17:12
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony sértő volt. Igenis ezzel örömlánynak nevezted, még ha közvetetten is. Ha szerinted meg ez nem sértő egy lánynak, főként aki a barátnőd is, akkor súlyos problémáid vannak. Egyáltalán miért mondasz neki ilyeneket?
 7/33 anonim ***** válasza:
96%

Jó nagy tapló vagy. Miért ne mehetne rövid nadrágban, ha megvan hozzá az alakja?

Igen, nagyon sértő, amit mondtál...

8/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ez nagyon gáz. Velem soha nem beszélt így a párom, ha féltékeny is vagy, kicsit értelmesebben is megfogalmazhatnád.
2011. nov. 25. 17:13
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, gyakorlatilag egy hűtlen ribancnak nevezted és csodálkozol, hogy rosszul esett neki?

Mi a fenének vagytok együtt, ha ennyire szarnak nézitek egymást?

Sosem tudnék így beszélni azzal, akit szeretek, illetve azt merje megtenni bárki, hogy így beszél velem.

2011. nov. 25. 17:14
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg jobb, ha te nem szólsz semmit, ha igaz, amit fentebb írtál (hogy részegen összejöttél lányokkal, utána meg nulla emlék).

És igen, sértő, hogy ilyen útszéli stílusban beszélsz vele.

2011. nov. 25. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!