Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezen miért sértődött meg a csajom? Szerintem nem volt sértő, szerintetek?
Ezen én is megsértődtem volna...
25/N
Én nem hogy megsértődtem volna,de még egy nagy fülest is lekevertem volna neked!
Egyáltalán miért mondasz neki ilyet?Ne magadból induljál ki,hogy te jól megk.rnál egy buliba egy rövid naciba lévő csajt...
Igaza van a lánynak,bunkó és tahó is vagy.Értem én hogy mire céloztál,de azért lehetett volna finomabban is,nem?Mondjuk,hogy vigyázzon ám a pasikkal..
Jó nagy tapló vagy. Miért ne mehetne rövid nadrágban, ha megvan hozzá az alakja?
Igen, nagyon sértő, amit mondtál...
Basszus, gyakorlatilag egy hűtlen ribancnak nevezted és csodálkozol, hogy rosszul esett neki?
Mi a fenének vagytok együtt, ha ennyire szarnak nézitek egymást?
Sosem tudnék így beszélni azzal, akit szeretek, illetve azt merje megtenni bárki, hogy így beszél velem.
Tényleg jobb, ha te nem szólsz semmit, ha igaz, amit fentebb írtál (hogy részegen összejöttél lányokkal, utána meg nulla emlék).
És igen, sértő, hogy ilyen útszéli stílusban beszélsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!