Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ezen miért sértődött meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezen miért sértődött meg a csajom? Szerintem nem volt sértő, szerintetek?

Figyelt kérdés
Megy bulizni,és azt mondta hogy rövid naciban megy,én meg kérdeztem tőle,hogy: "azért hogy jól megk*rasd magad?" erre megsértődött,és hogy ezzel szerinte azt mondtam rá hogy k*rva,még ha nem is mondtam így ki.
2011. nov. 25. 17:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
62%
Igen,valóban zavarna engem is ha a barátnőm (és nem a CSAJOM) rövid naciba menne discoba,de azért nem így jegyezném meg neki...
2011. nov. 25. 17:14
 12/33 anonim ***** válasza:
92%
jéézusom ti aztán tisztelitek egymást... amúgy ő is beszólhatna ennyi erővel ha megborotválkozol, szépen felöltözködsz, parfüm miegymás hogy mi van csak nem du*ni mész?
2011. nov. 25. 17:16
 13/33 anonim ***** válasza:
39%
Én igazából azt nem értem hogy ilyen hidegbe minek rövid naciba menni és minek kell mutogatni magát amikor ott vagy neki te...én megértelek kérdező annak ellenére hogy tényleg nem volt szép ez a megjegyzés.hozzá teszem én sem örülnék ha a barátnőm ilyen szerelésbe menne bulizni...minek kell ilyen szerelés amikor úgy sem pasizni megy???én ezt nem értettem soha...
2011. nov. 25. 17:27
 14/33 anonim ***** válasza:
29%
ha ne akarok tetszelegni akkor nem veszek ilyen szerelést ennyire egyszerű a dolog....én is megjegyezném az biztos de nem ilyen stílusban...
2011. nov. 25. 17:28
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nagyon is bunkó dolog volt.
2011. nov. 25. 17:33
 16/33 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom te hogy vagy vele utolsó, de én magam miatt öltözök ki, mert úgy tetszem magamnak.

Bulizni egyébként is szépen felöltözve illik menni, a rövidnadrágban pedig nincs semmi. Gondolom vesz alá harisnyát, bent pedig fűtenek.

2011. nov. 25. 17:33
 17/33 anonim ***** válasza:
72%
Ezt mondtad a volt barátnődnek? Tökös legény vagy te! :)
2011. nov. 25. 17:37
 18/33 anonim ***** válasza:
42%

Én 4éve vagyok kapcsolatban,de egyszer sem jutna eszembe elmenni bulizni rövidnadrágba télen,meg extra miniszoknyába sem,mert szerintem nem oké hogy a párom nélkül megyek el ennyire kiöltözve.Ha ő jön az más.

Nem vagyok öreg,sem maradi,de tudom azt hogy aki így öltözködik az mutogatja magát és feltünést akar,ergo nincs ellenére ha a pasik legeltetik a szemüket rajta.Ha én komoly kapcsolatba vagyok nincs szükségem erre hogy megrohamozzanak a pasik...

De hogy a tényleges kérdésre is válaszoljak.Valóban nem teljesen oké hogy így megy el buliba,de azért nem így jegyeztem volna meg neki mint ahogy te,hanem finomabban mert így kissé bunkónak jött le!

2011. nov. 25. 17:39
 19/33 anonim ***** válasza:
38%

ma 17:33

Én nem hiszek abban hogy magad miatt veszel fel olyan ruhát,a nők azért vesznek fel olyan ruhát hogy a pasik megbámulják őket....fel lehet öltözni szexisen hosszú nadrágban is...pláne télen....szóval nem kell itt a duma...a pasiknak öltöztök ki nem kell ezt tagadni..

2011. nov. 25. 17:42
 20/33 anonim ***** válasza:
37%

ma 17:39

Na egy őszinte női vallomás,ment is a pont...

2011. nov. 25. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!