Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezen miért sértődött meg a csajom? Szerintem nem volt sértő, szerintetek?
Talán te, de én sosem szorultam más elismerésére, csak a saját magaméra.
Nem tudom egyesek hogy gondolkoznak..pasik miatt kiöltözni, szánalmas. Randira ha megyek, akkor oké, hiszen akkor egy valakiért megyek, de bulizni a saját szórakoztatásom végett járok, és ott úgy öltözöm, ahogyan én jól érzem magam. Ha rövidben, akkor rövidben. Ez még senkinek sem meghívó az ágyamba..
Kérdező: Hát, barátom, jó nagy tapló vagy...
Egyébként egy rövidnadrág semmit sem mutat (főleg harisnyával), csak kiemeli a formás feneket. Egy extrém mély dekoltázs már más tészta, mert van ám jó ízlés és társadalmi norma is a világon, de azt sem így tenném szóvá.
Csak azért hiszik ezt a pasik (mert ezek nem férfiak), hogy nekik megy a kiöltözés, mert minden női magazin elején az van, hogy hogyan nézzen ki a csaj (mert ezek nem nők), ha pasit akar fogni.
Én is magamnak öltözök, magamnak varrok ruhákat. A saját stílusomban, ami már rég megvolt, azelőtt, hogy pasizni kezdtem. Aki másnak akar tetszeni, az szánalmas. Feladja a saját egyéniségét, hogy megtetszen egy hímnek? Emberek vagyunk, nem állatok.
kérdező, az, hogy neked a bulizás azt jelenti, hogy p*csarészegen ismeretleneket dugsz, nem jelenti azt, hogy más is ilyen... mondjuk ha a barátnőd nem ilyen, akkor nem értem, miért pont veled jár.
én meg a csinosabb ruháimat inkább itthon hordom, főleg amikor egyedül vagyok, utcára 90%-ban inkább farmer+póló kombóban megyek, mert utálom, ha bámulnak, szóval ennyit arról, hogy mások kedvéért öltözünk...
Nem a volt nőm,még együtt vagyunk.
Harisnyával vette volna, azt mondta is, és nagyon szeretem, nagyon szép lány, jó alakja van és féltem.
Attól még,hogy félted,nem kell így beszélned vele.
Én ezért (is) hidegültem el a volt barátomtól,mert ilyesmik mondott nekem. (Holott tényleg szerethet valamennyire,mert hónapok óta visszaakar kapni)
Kérj a barátnődtől őszintén bocsánatot,és mondd meg neki,hogy csak félsz,ezért voltál tapló.
Máskor ne beszélj vele így !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!