Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ezen miért sértődött meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezen miért sértődött meg a csajom? Szerintem nem volt sértő, szerintetek?

Figyelt kérdés
Megy bulizni,és azt mondta hogy rövid naciban megy,én meg kérdeztem tőle,hogy: "azért hogy jól megk*rasd magad?" erre megsértődött,és hogy ezzel szerinte azt mondtam rá hogy k*rva,még ha nem is mondtam így ki.
2011. nov. 25. 17:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
83%

Talán te, de én sosem szorultam más elismerésére, csak a saját magaméra.

Nem tudom egyesek hogy gondolkoznak..pasik miatt kiöltözni, szánalmas. Randira ha megyek, akkor oké, hiszen akkor egy valakiért megyek, de bulizni a saját szórakoztatásom végett járok, és ott úgy öltözöm, ahogyan én jól érzem magam. Ha rövidben, akkor rövidben. Ez még senkinek sem meghívó az ágyamba..

2011. nov. 25. 17:43
 22/33 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező: Hát, barátom, jó nagy tapló vagy...

Egyébként egy rövidnadrág semmit sem mutat (főleg harisnyával), csak kiemeli a formás feneket. Egy extrém mély dekoltázs már más tészta, mert van ám jó ízlés és társadalmi norma is a világon, de azt sem így tenném szóvá.

2011. nov. 25. 17:49
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
ez sértő volt.ezen mindenki megsértődne.én is.
2011. nov. 25. 19:47
 24/33 anonim ***** válasza:
71%

Csak azért hiszik ezt a pasik (mert ezek nem férfiak), hogy nekik megy a kiöltözés, mert minden női magazin elején az van, hogy hogyan nézzen ki a csaj (mert ezek nem nők), ha pasit akar fogni.

Én is magamnak öltözök, magamnak varrok ruhákat. A saját stílusomban, ami már rég megvolt, azelőtt, hogy pasizni kezdtem. Aki másnak akar tetszeni, az szánalmas. Feladja a saját egyéniségét, hogy megtetszen egy hímnek? Emberek vagyunk, nem állatok.

2011. nov. 25. 19:51
 25/33 anonim ***** válasza:
41%
őszintén meg vagyok lepve, hogy ilyen válaszok érkeztek erre a kérdésre. azért mondom ezt, mert én például soha nem öltöznék fel így buliba, télen, ahova a barátom nélkül megyek ráadásul. aki így öltözik fel, az pontosan azért teszi, hogy legalábbis jól megbámulják, ezen nincs mit félremagyarázni. a kérdező persze nagyon nyers volt, de mivel igaza van, nincs ok sértődésre. legfeljebb ős sértődhetne meg, amiért a csaja kiteszi a husit a népnek.
2011. nov. 25. 21:29
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, az, hogy neked a bulizás azt jelenti, hogy p*csarészegen ismeretleneket dugsz, nem jelenti azt, hogy más is ilyen... mondjuk ha a barátnőd nem ilyen, akkor nem értem, miért pont veled jár.

én meg a csinosabb ruháimat inkább itthon hordom, főleg amikor egyedül vagyok, utcára 90%-ban inkább farmer+póló kombóban megyek, mert utálom, ha bámulnak, szóval ennyit arról, hogy mások kedvéért öltözünk...

2011. nov. 25. 21:31
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Bunkó voltál eléggé..egyik volt barátom is valahogy így beszélt velem,ha felkapta a vizet..iszonyúan meg tudott bántani!
2011. nov. 26. 01:14
 28/33 A kérdező kommentje:

Nem a volt nőm,még együtt vagyunk.

Harisnyával vette volna, azt mondta is, és nagyon szeretem, nagyon szép lány, jó alakja van és féltem.

2011. nov. 26. 09:27
 29/33 anonim ***** válasza:
67%

Attól még,hogy félted,nem kell így beszélned vele.

Én ezért (is) hidegültem el a volt barátomtól,mert ilyesmik mondott nekem. (Holott tényleg szerethet valamennyire,mert hónapok óta visszaakar kapni)

Kérj a barátnődtől őszintén bocsánatot,és mondd meg neki,hogy csak félsz,ezért voltál tapló.

Máskor ne beszélj vele így !

2011. nov. 26. 12:31
 30/33 anonim ***** válasza:
2011. nov. 26. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!