Lányok, általában hány fiú nyomul rátok komolyan?
Figyelt kérdés
Mindig hallani, hogy könnyedén találtok magatoknak pasit, mindig nyomulnak stbstb. amikor valaki közeledik, akkor hányan gondolják komolyan? Mert nem mindenki nyomul, csak barátkozik pl.2014. dec. 22. 22:17
1/5 anonim válasza:
Kb eddig 2 srác próbálkozott be... :")
2/5 anonim válasza:
Próbálom elkerülni, hogy egy ismerkedés során több is kialakuljon, mert már van egy ember az életemben, aki szeret, de így is 5-ből 2 alkalommal rosszul sül el.
4/5 anonim válasza:
én vagyok a legkomolyabb forma, mert rám sose nyomult még senki egy fogyatékost kivéve :D :D :D de barátkozni se mernek velem :D :D se fiúk se lányok ^^
5/5 anonim válasza:
Ezt nem tudom, honnan veszik a fiúk, de rám alig nyomult eddig bárki is, akkor is egyszerre max. 1... pedig állítólag annyira nem vagyok ronda, bár néha kezdek kételkedni ebben tekintve a sikerességi rátámat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!