Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most komolyan ez a divat? Hányok

Most komolyan ez a divat? Hányok

Figyelt kérdés
Hànyok amikor meglatok egy olyan fiut akit ha nem latnek azt hinnem hogy lany ez a "beliber boy" semmi ferfiassag erzelmesseg es ezekert vannak oda a lanyok ez komoly?Ti nektek mi a velemenyetek ti is ezeket szeretitek valasz+kor nem.
2014. dec. 20. 23:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Engem nem érdekel, egészségükre.
2014. dec. 20. 23:32
 2/11 anonim válasza:
100%

Hát nekem sem jönn be... jó legyen egy fiú divatos...egy szintig! De ez már túlzás...

14/l

2014. dec. 20. 23:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Pl Gagasztar? Fúúj kösz nem>< L
2014. dec. 20. 23:34
 4/11 anonim ***** válasza:
nem ismerek ilyet, ha látok az utcán egyet, azzal sincs bajom amig nem ismerem
2014. dec. 20. 23:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Az a vicc, amikor a lányok ilyenkor nem vállalják fel, élőben meg ezek után csorog a nyáluk :D

Amikor mondják, hogy fúúúj nekik páwa sose kéne, de suliban meg egész nap nedvesednek rájuk.

2014. dec. 20. 23:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Engem is irritálnak, de joguk van azt választani akit akarnak.
2014. dec. 20. 23:41
 7/11 anonim válasza:

Szerintem is undorító.

16/L (rocker)

2014. dec. 20. 23:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne ez divat? Vannak ilyenek is, de nem tudom te hol élsz, ha ilyen sokat látsz belőlük. Engem nem igazán érdekelnek felőlem miniszoknyában és harisnyában is járkálhatnának..
2014. dec. 21. 00:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Ma láttam egy fiút a westendnél akin úgy feszült a farmer mint pár éve a lányokon. Olyan tipikusan húba.dmegezhogyazistenbe, mondjuk nyilván volt még ott jópár hasonló, de az valami undormány volt.. Én mivel rockot hallgatok, az öltözködésem is olyasmi, úgyhogy nehezemre esik elfogadni az ilyen félhomo páwa gyerekeket, de sajnos muszály, ha nekik ez esik jól, hát egészségükre. 19/F
2014. dec. 21. 00:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Undorító, utálom az ecsetfrizurás díszhomárokat... Siralmas, hogy ilyenek léteznek. :/ Ha utcán is látok inkább fintorgok... Lassan az ilyen "fiúk" teljesen úgy fognak öltözni, mint a lányok, már csak a szoknya hiányzik róluk... -_-" Egyetértek a kérdezővel, hányok!

Amúgy én az ismerőseim szerint rocker + kocka keverék vagyok. :D xD 16/L

2014. dec. 21. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!