Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan azok raknak ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan azok raknak ki pózolós képet Facebookra, akik nem magabiztosak?

Figyelt kérdés

Dumáltunk haverokkal ezeklről a Facebookos pózolgatásokról, hogy mennyi likeot kap egy csaj mikor lefényképezi az arcát...

És arról volt szó, hogy mekkora arcuk van ezeknek a lányoknak.

És azt moindta az egyik haver, hogy ezek azok a lányok pont nem azok akiknek nagy az arcuk, és magabiztosak...

Azt mondta azok raknak így fel képeket, és gyűjtik a likeot, akik megerősítést akarnak, hogy tényleg jól néznek-e ki.

Akik magabiztos, az tudja, hogy jó csaj, és nem a 60 likeért fog felrakni pózolgatós képeket.

Helyes meglátás?

2013. jún. 3. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

én like nélkül is bepózolok nektek.

26F

2013. jún. 3. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
én most pózolva írok és nem kell megerősítés :DD
2013. jún. 3. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább exhibicionisták,és like okbol meritik az önbizalmat.
2013. jún. 3. 14:08
 4/8 szpeti1991 ***** válasza:
100%

Lehet benne valami.

Én azon nevetek mindig, ha valaki még a borítóra is önmaga pózolós képét rakja. Mindenhol ott akar lenni! :D Ez akár lehet a túlzott nagyképűségtől, a túlzott magamutogatási vágytól (ld. még: k*rvaság), de akár a magabiztosság hiánya nyomán is. Bár akinek nincs magabiztossága, az tuti nem egy durvább típusú pózolóssal kezdene, pont azért, mert félne a kevés like-olótól.

Micsoda pszichológiai és szociológiai kutatásokat lehetne itt folytatni, ejha! :D

2013. jún. 3. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyértelmű, sminkelni is azért sminkeli magát minden csaj, magára rak egy tonna vakolatot. + pót, festett haj, ribis rucik, műkörmök csak habok a tortán. Egyértelmű, hogy nincsenek megelégedve magukkal, mert ha meglennének, nem változtatnának az eredetin. Gondolj bele, ez mindenre igaz.
2013. jún. 3. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, aki jól néz ki, jó teste, alakja van, miért ne rakhatna ki magáról 6666 pózolós képet? :)
2013. jún. 3. 14:27
 7/8 anonim válasza:
szerintem csak azok akik agyon vannak plasztikáztatva vagy az önbizalom hiányos barmok
2013. jún. 5. 15:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Érdekes, én valahogy nem érzek kísértést arra, hogy kipakoljam a húspiacra mindenemet, pedig egyáltalán nem vagyok bányarém, sőt, sokan csinosnak, szépnek tartanak. Csak épp rohadtul nem érdekel az, hogy hány pasi nyálzik a képem alá, meg lájkolja meg hasonló hülyeségek. Főleg, hogy tudom, hogy akármilyen más pózolós fotó alá ugyanígy folyatná a nyálát vagy egyéb testváladékát.

Arra se érzek heveny kísértést, hogy vakolatot kenjek magamra.

Szóval igen, az állítás helyes. Engem inkább taszítanak az ilyen idióta libák. :D

23L

2013. aug. 19. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!