Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan azok raknak ki pózolós képet Facebookra, akik nem magabiztosak?
Dumáltunk haverokkal ezeklről a Facebookos pózolgatásokról, hogy mennyi likeot kap egy csaj mikor lefényképezi az arcát...
És arról volt szó, hogy mekkora arcuk van ezeknek a lányoknak.
És azt moindta az egyik haver, hogy ezek azok a lányok pont nem azok akiknek nagy az arcuk, és magabiztosak...
Azt mondta azok raknak így fel képeket, és gyűjtik a likeot, akik megerősítést akarnak, hogy tényleg jól néznek-e ki.
Akik magabiztos, az tudja, hogy jó csaj, és nem a 60 likeért fog felrakni pózolgatós képeket.
Helyes meglátás?
én like nélkül is bepózolok nektek.
26F
Lehet benne valami.
Én azon nevetek mindig, ha valaki még a borítóra is önmaga pózolós képét rakja. Mindenhol ott akar lenni! :D Ez akár lehet a túlzott nagyképűségtől, a túlzott magamutogatási vágytól (ld. még: k*rvaság), de akár a magabiztosság hiánya nyomán is. Bár akinek nincs magabiztossága, az tuti nem egy durvább típusú pózolóssal kezdene, pont azért, mert félne a kevés like-olótól.
Micsoda pszichológiai és szociológiai kutatásokat lehetne itt folytatni, ejha! :D
Érdekes, én valahogy nem érzek kísértést arra, hogy kipakoljam a húspiacra mindenemet, pedig egyáltalán nem vagyok bányarém, sőt, sokan csinosnak, szépnek tartanak. Csak épp rohadtul nem érdekel az, hogy hány pasi nyálzik a képem alá, meg lájkolja meg hasonló hülyeségek. Főleg, hogy tudom, hogy akármilyen más pózolós fotó alá ugyanígy folyatná a nyálát vagy egyéb testváladékát.
Arra se érzek heveny kísértést, hogy vakolatot kenjek magamra.
Szóval igen, az állítás helyes. Engem inkább taszítanak az ilyen idióta libák. :D
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!