Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettem volna megismerkedni 1 lánnyal aki nagyon tetszett fel is vettem facebookra írtam neki de nem írt vissza, még azt se írta ki hogy látta-e. Ez pár napja volt azóta volt már fent. De miért nem ír vissza? :S
ha akkor küldted neki az üzenetet, amikor még nem voltatok ismerősök, akkor lehet, hogy az üzeneted nem a Bejövő üzenetek, hanem az Egyéb üzenetek közé került, akkor pedig nem jelzi ki neki, hogy kapott üzenetet (ezt sokan nem ismerik).
Próbáld meg újra elküldeni neki az üzenetet.
24/F
szerintem nem kéne őket így általánosítani
amúgy meg lehet, hogy ő is épp nem volt gépnél, vagy volt valami más dolga, utólag pedig, ha már te nem vagy bejelentkezve, akkor mit válaszoljon egy egyszerű "szia"-ra?
ha meg később sem fog válaszolni, ha ráírsz, hát később sem válaszol, nem ő az egyetlen lány ezen a földön
(sokszor én sem szoktam válaszolni olyan lányoknak, akiktől nem akarok semmit és tudom, hogy ők meg igen, ha pl valami buliban ismerkedek meg eggyel, bár ilyen esetben én vissza sem szoktam őket igazolni fb-n)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!