Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak ki facebookra hogy elhívjon talizni, de ne nézzen kockának?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, h én nem szoktam kiírogatni naponta h mennyire unatkozom és hogy írjon rám valaki, meg stb. De most lett vége a sulimnak és a srác akivel flörtölgetünk, sztem elhívna talizni, és neki is szünet van. De rá írni nem akarok,mert régebben én írtam neki többször is,ő meg volt h nem is reagált... Na. A lényeg h nem értek ehhez. Mit írjak ki? egy sima "unatkozom,valaki vmit?" megteszi? Nem akarok ilyen sablonos lenni...2013. máj. 9. 23:07
1/4 anonim válasza:
A férfiak általában sosem kapcsolnak az ilyen megkerülős sztorikra, felesleges ezzel az idődet fecsérelni, és várni, hogy rájöjjön, az neki szól. Nem fog rájönni. Ha ennyi ragaszkodsz, írj rá és kérdezd meg, mi jót csinál a szünetben.
2/4 anonim válasza:
Nem fog ilyenre reagálni...vagy neki írj, vagy sehogy
3/4 anonim válasza:
magamról tudom h én is mndig későn kapcsolok az ilyen túl bonyolított dolgoknál.
irj neki cseten, kérdezd meg mit akar. ha csak kiírod akkor vagy nem veszi észre vagy leszarja azzal az indokkal h már a 50. ilyent olvassa aznap. te meg csalódottan érzed majd magad mert azt hiszed h nem érdekled. érted ugye ???
4/4 anonim válasza:
Mi lenne ha élőben hívnád el valahova?
Vagy ahelyett, hogy egy kiírással akarod becsábítani inkább írj neki egy üzit, hogy volna e kedve talizi együtt lógni.
Egyébként ha egy lány kiírja, hogy egyedül otthon unatkozik egy szál bugyiban akkor tuti hogy nem csak a kiválasztott, hanem még 150 másik is jelentkezni fog randira. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!