Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl nagyok az elvárásaim?...

Marci.. kérdése:

Túl nagyok az elvárásaim? (többi lent)

Figyelt kérdés
Olyan lányt keresek aki nem fekszik össze minden héten új pasival,aki nem bújik ágyba velem az első 3 nap ismeretség után,akivel normálisan lehet beszélgetni komolyabb témákról,nem nagyképű,beképzelt és nem teszi ki a képein a mellét stb. Továbbá van egy saját kialakított képe a világról.Az én elvárásaim túl nagyok,rossz helyes keresem őket vagy egyszerűen nem létezik ilyen lány?

2014. dec. 22. 20:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy léteznek ilyen lányok csak azt nem tudom mennyi (nem számadatra gondolok) de az biztos,hogy sokkal kevesebb ilyen típusú lány mint az ellentéte.Szóval marad a próbálkozás,ezerből talán akad 1 :) 1
2014. dec. 22. 21:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Túl nagyok az elvárásaid
2014. dec. 22. 21:18
 13/17 anonim ***** válasza:
De miért biztos, hogy kevesebben vannak ők? Szerintem akkor is az az általános, amit leírtál, pusztán csak nehezebb őket megtalálni, és attól sem lehet eltekinteni, hogy ezen tulajdonságok mellett még sok más is jellemez egy embert, ami esetleg nem tetszik. Szóval olyan 200-ból 1. :D De nem akarom senkire sem ráerőszakolni a saját, bizakodó, emberekbe vetett hitemet. Mindenesetre sok sikert a kereséshez :))
2014. dec. 22. 21:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek normális alap dolgok egy átlagos lányban.

16L

Különben úgy is ér a "ne tegye ki a mellét" dolog, ha nem is nagyon tudna mit kitenni? :D Vagy azért legyen szép melle, amit csak neked tartogat?

2014. dec. 22. 21:33
 15/17 A kérdező kommentje:

13#köszi:))

14#úgyis ér,nem fontos hogy legyen szép melle,vagy modell teste :)

és félre értés ne essék én sem vagyok egy csúnya ember :D csak én a belsőt valahogy sokkal jobban értékelem,mert akkor a külsője is megszépül (ha esetleg nem lenne szép)

2014. dec. 22. 21:46
 16/17 anonim válasza:
Rossz helyen keresed
2014. dec. 22. 22:29
 17/17 anonim válasza:
meny el dubajba ès ott tudsz ilyenekét🐄👈
2017. aug. 8. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!