Baj az, ha nem keressük egymást mindennap?
Élőben minden tökéletesen alakul... de facebookon alig váltunk néhány szót naponta, vagy még annyit se, pedig mindketten be vagyunk jelentkezve elég sokat. Néha azért előfordul, hogy órákon át hajnalig chatelünk, de ez ritka. Személyesen viszont nagyon jól elbeszélgetünk, és látszik rajta, hogy oda van értem. A szemeiben, és a tetteiben. :)
20/L
Az lenne a gond ha fordítva lenne.
Szerintem nálatok minden rendben:)
A facebook könnyen rámegy a kapcsolatokra! Túl könnyű lenne elérni a másikat, de még sincs mit mondani.. Bajnak nem baj, de ha valamelyikőtöknek igénye van rá, hogy legalább egy jó reggelt, hogy telt a napod, jóéjt, beszélgetések legyenek, abba meg nem pusztul bele senki (pl nekem teljesen természetes volt mindig, hogy pár szót váltunk mindennap, mesélünk egymásnak, stb...), de valahogy meg kell beszélni, hogy most kinek mire van igénye.
(Pl ha azért írtad ki a kérdésed mert a barátodnak vagy neked probléma és nagyon zavarja vmelyikőtök, míg a másiknak természetes..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!