Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minecraftoztam és megismerkedtem rajta egy sráccal, a dolog odáig fajul hogy 3-4 hónapja mindennap levelezünk egymással, írnom kéne neki, hogy ne keressük egymást többet?
Én egyáltalán nem vagyok híve ennek a neten való ismerkedésnek mielőtt valaki szóvá tenné. De bunkó sem akartam leni ,hogy elküldöm a francba. Így lassan megszokottá vált , hogy mindennap írogatunk.
Mikor felkelek és látom még nem írt, teljesen hiányérzetem van. Azt hiszem eléggé megfogott valami benne. Nem lakik mesze találkozni is tudnánk , de nem akarom felhozni neki, elvégre régimódi vagyok a férfi kezdeményezzen.Talán ez miatt a remény miatt nem küldtem még el a ....-ba. Volt párkapcsolatom is ,vannak barátaim járok bulizni megvan a mindennapi életem, nem vagyok netguru. Ez a minecraftozás is lefolyt nálam egy hét alatt. Mégis egész nap kiállhatatlan vagyok ha nem tudok vele beszélgetni a környezetem is észrevette már , teljes mértékben kihat a mindennapjaimra. Azon gondolkoztam megírom neki többet ne keressen , minél hamarabb felejtsem el ezt a botlást.
Mit gondoltok ez valami függőséget is jelenthet? Vagy csak jól esik , hogy megért? Megerősítést remélve írtam ki a kérdés vagy véleményezésekre mielőtt bekattanok :)
Megfogott valami benne de írni akarod neki, hogy ne keressen?
Kutya legyek ha értelek.
Persze, szalaszd el a lehetőséget. Miért akarod eldobni magadtól?
LEGYÉL MÁR OPTIMISTA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!