Az mennyire gáz, vagy idegesítő, hogy ha egy lánytól megkérdem minden nap, hogy hogy vagy, mi újság?
Annyiban egyénfüggő, hogy van, aki nem akad ki tőle, van, aki meg szemre is hányja, hogy már unalmas.
És egyébként tényleg unalmas. Udvariasság szempontjából elfogadott, hogy megkérdezd (mint az angoloknál), de gondolj bele fordított helyzetben: te örülnél, ha minden nap megkérdeznék tőled, hogy hogy vagy? Ha nem jelentesz semmit a lánynak, akkor ez irritálni fogja, mivel utálja már a sokadik embernek leírni, hogy "semmi".
Ha pedig mégis van valami, azt nem egy olyannal fogja megosztani, akit nem ismer.
Én nem kérdezek ilyeneket,még köszönni sem szoktam.
Bunko vagyok,de így ők hajtanak rám:)
Nem teljesen ismeretlen a lány, szóval nem egy vadidegen.
De volt olyan nő, idősebb 39 éves, aki meg szabályosan elvárta szinte, és nem azt mondta, hogy semmi, hanem elkezdett beszélni erről, arról, hogy mi történt vele, meg milyen a kedve és jól eldumáltunk.
itt szerintem te vagy a gáz, az ilyen kijelentéseiddel.
Ha figyeltél volna vagy elolvastad volna, amit feljebb válaszban írtam, akkor tudnád mi a helyzet.
Azért van különbség gondolkodásban egy 39 éves és egy 15-25 éves között.
Egy 39 éves már örül annak, ha talál pasit, akinek elsírhatja a napi bánatát. Egy 15-25 éves kihasználja, amíg ott vannak a r*bancpajtásai, akikről úgy érzi, hogy besztfrendzforevör, és nekik kisírják magukat.
Aztán eljutnak odáig, hogy ezek a r*bancpajtások megszűnnek, és 39 évesen már nem fogják tudni hol találjanak valakit, akik törődnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!