Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mire megtanulunk pasizni, már...

Mire megtanulunk pasizni, már nem kell a tudás. Csak nekem idegesítő?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 3-4 évben, már nagyon jól átlátok a pasik tettein, mondandóján, tudok olvasni a sorok között. Azt is látom mi van egy-egy mosoly mögött. Többnyire.

De már nincs rá szükség, van párom.

Ellenben, húgommal és a barátnőimmel.

Rémesen naivavak és nem akarnak tőlem tanácsot elfogadni. Pedig ők siránkoznak nekem, nem én kérdezem.

Sokszor csak fogom a fejem.

Mert egyszerűen nem igaz, hogy fekete-fehér szitukat nem vesznek észre. Vagy éppen gyerekesen viselkedő, önző alakoknak dőlnek be.

Jó, persze,lehet mondani, hogy picikét irigy vagyok. Hiányzik az az izgalom, amit a megismerkedésnek ez a fajta játszadozása nyújt.

Nektek nem idegesítő az ilyesmi, párkapcsolatban élő csajok?

Vagy nektek? Párkapcsolatban élő férfiak?

2014. aug. 18. 16:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mivan????
2014. aug. 18. 16:35
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem te csak rettentően irigy vagy.
2014. aug. 18. 16:39
 3/18 anonim ***** válasza:

Taníts, mester!

Viccen és irónián kívül, miért gondolod, hogy etalon vagy?

2014. aug. 18. 16:39
 4/18 A kérdező kommentje:

Már nem tudok fogalmazni. :)

Arról van szó, hogy rossz nézni, mit leszerencsétlenkednek egyes csajok, mert nem értik a pasik hátsó szándékait egyes mondatok mögött. Míg te tisztán átlátod a helyzetet, csak már fölöslegesen.

2014. aug. 18. 16:40
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy etalon vagyok.
2014. aug. 18. 16:41
 6/18 A kérdező kommentje:

#2-es,

mondtam, hogy irigy vagyok, ez nem nagy felfedezés amit írtál

De nem rossz szándékú az irigységem. És ez nem is bűn.

A kérdésem az lenne, hogy volt-e már valaki hasonló helyzetben.

2014. aug. 18. 16:44
 7/18 anonim ***** válasza:
A kérdésed kb. ilyen "Az emberek miért buták és műveletlenek, miért nem tudnak olyan okosak és műveltek lenni, mint én?". Mer' nem. Mert valaki alapjáraton ostoba, valaki alapjáraton naiv és érzelmes. Én például nem értem, miért és hogyan indítja meg a könnycsatornákat a Titanic.
2014. aug. 18. 16:48
 8/18 anonim ***** válasza:

szerintem kérdező tök alaptalan az egész feltételezésed. Nem holt mind1?

Amúgy se látsz be mások fejébe, és ha már itt tartunk a pasiékba se akármennyire gondolod. Óó bakker pont megtanultam az egész tananyagot erre hát bakker pont megszűnt a teljes tantárgy. Ez hülyeség, vagy ember ismeret csak singliknek hasznos? Te már semmit se tudsz hasznosítani hatalmas bölcsességedből?

Nem kell tippeket adni, nem biztos hogy úgy látod a dolgokat ahogy ők,,

2014. aug. 18. 16:51
 9/18 anonim ***** válasza:

Az irigység nem bűn? :D Miért is nem? Ja, csak azért mert éppen most te vagy irigy? :)

Sohasem értettem, hogy minek kell beleavatkozni mások életébe, főleg ha már van pasid, akivel elvagytok...

2014. aug. 18. 16:52
 10/18 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem mondtam, hogy okos és művelt vagyok.

Nagymamámat nevettem ki régebben, mikor osztotta az észt, hogy melyik fiúval érdemes foglalkozni, melyikkel nem. Gondoltam, lehet, hogy tapasztalt, de az már régen volt. Idővel kiderült, hogy igaza volt.

2014. aug. 18. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!