Miért nem ír vissza a lány? Rohadt idegesítő.
Figyelt kérdés
4-5 nap mire válaszol, azt hinném le akar rázni, de bem mert sokat ír és kérdez felőlem...2014. máj. 25. 13:42
1/12 anonim válasza:
Nem szokott minden ember hozzád hasonlóan folyton a gép előtt lógni.
2/12 anonim válasza:
Attól még le akar rázni XD :D Csak ő se tudja biztosra mit akar
3/12 sándorjános válasza:
Le akar rázni :DDD mondhatnám, hogy nem, de tényleg így van. Jártam már úgy, hogy élőben tette a fejét, mosolygott, kérdezett, neten meg semmit. Elhívtam randizmi nem jött el, azt mondja: Elfelejtettem, miért nem emlékeztettél rá neten?
Össze se jöttem vele. Különben nem neten kell beszélgetni, hívd ki valahová, bárhová és élőben próbálkozz.
4/12 anonim válasza:
velem is kb ez van, lehet csak nincs ideje lehet csak nem akar bunkó lenni, tudom ez milyen szar érzés amikor se nem tudod túltenni magad mert konkrétan nem utasit vissza de nem is kaphaod meg... szívás, de kérdezz rá vagy olyankor írj amikor fenn van
5/12 anonim válasza:
Szerintem sincs teljesen tisztában azzal hogy ő mit is akar veled kezdeni valójában! Mondjuk ha 4-5 naponta lép fel akkor normális de ezt aligha hiszem! De olyan nagyon nem foghattad meg ezek alapján!
6/12 anonim válasza:
Egészen biztos, hogy nem tudja hogy mit akar. Lehet, hogy van egy másik fiú, csak éppenséggel a fiú nem foglalkozik vele, őt viszont érdekli. Abból gondolom ezt, mivel én is jártam hasonló "cipőben", mint az említett lány, hogy küzdöttem egy fiúért, és ezért vissza sem írtam más fiúknak, de mivel a fiú, akiért "küzdöttem" úgymond, hogy szépen mondjam: szinte egy cseppet sem törődött velem, ezért néha-néha visszaírtam másoknak, mert jólesett olyannak írni, aki foglalkozik velem. Szerintem ha megvan a telefonszáma, hívd fel, és kérdezz rá, mi van vele. Jól fog esni neki szerintem, ha írsz neki néha, és érdeklődsz felőle. Előbb-utóbb csak észbekap, hogy ki az aki megérdemli a figyelmet, és ki az aki nem.
7/12 A kérdező kommentje:
Hát kőszönöm a válaszokat. Nem tudom mit csináljak... Az nem lehetséges hogy csak nem akar megbántani azért nem ír vissza? Amúgy igen közben többször fent van igaz csak néhány percre...
2014. máj. 25. 14:15
8/12 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Látta és nem ír vissza vagy meg se nézi?
9/12 A kérdező kommentje:
Meg sem nézi. 20 évesek vagyunk.
2014. máj. 25. 14:19
10/12 A kérdező kommentje:
De valószínű tudja hogy írtam neki...
2014. máj. 25. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!