Azt hogyan írod meg egy nőnek nem bunkón és nem túl nyomin hogy (a többi lent)?
...nem zavar ha dolga van, vagy nem ér rá, de válaszoljon ha elkezdünk messengeren beszélni? Legalább azt, hogy bocs most nincs kedvem, vagy nincs időm, vagy akármi.
Röviden kedvesen.
Eléggé idegesít, mert akárhányszor ez van, azt hiszem, hogy valami fasságot írtam, vagy rosszkor írtam rá, pedig nem...
Szerintem tudod Te . Szépen meg is fogalmaztad, a kérdésed kiegészitésénél.Ennél sokkal rövidebben egyszerűbben én sem tudnám megfogalmazni .
Más kérdés, hogy az ember miért nem meri feltenni az ilyen egyértelmű egyszerű kérdéseket.
Szerintem azért mert akarunk a másiktól valamit és húzzuk az időt , mert esetleg félünk , hogy az ilyen kérdésre a másik is egyértelmű választ fog adni, pl. azt , hogy "nem akarok tőled semmi különöset".Ha idegesít a szitú , akkor fel kell vállalnod a következményeket.Tehát a Te gyengeségedet nem "háríthatod" az ő gyengeségére.
Szerintem,aki normális:
-megmondja, hogy dolga van és elköszön
-megmondja, hogy később folytatjátok
-megmondja, ha nem érdekled
Ha internetes ismerkedésről van szó és még nem találkoztatok,akkor pedig ne várj el olyat, hogy neked,vagyis egy idegennek fogja magyarázni, hogy nem tetszel,nem ér rá stb,
Nos, egy pár dolgot azért nem írtam le.
Egyrészt ismerkedünk, másodrészt már többször találkoztunk is számát is megadta stb, harmadrészt amikor együtt vagyunk, akkor nem érdektelen. Egyáltalán nem. Gyakorlatilag kémia élőben megvan, kommunkiáció megvan, én sem vagyok egy unalmas ember ez biztos, egyáltalán nem vagyok ronda, fizikálisan gyenge sem. Stb. azt sem mondta soha, hogy rám barátként tekint csak mert nem.
Nem értem az ellentmondást ebben az egészben.
Meg ezt a viselkedést. Meg nem egy bunkó embernek ismertem meg.
Ehh nem értem.
Bocsánat, de mi az, hogy húzzuk az időt? Itt egyészen egyszerűen egy egyszerű párbeszédről van szó, ahol én ostoba megkérdeztem pl, hogy az új munkahelyén milyen volt.
Leírom mi volt a mai nagyon rövid chat kedemény kommunikáció:
Szia, milyen volt az első munkanapod?
Fúú nagyon jó volt, tökre élveztem, gyorsan elment a nap.
Én: Igen na az remek. Remélem nem dolgoztattak meg nagyon. Mi volt amit kellett csinálnod első nap?
Válasz:
Nuku, nada semmi nulla 0.
Most komolyan ez mi? :) Nem volt elfoglalt, mert aznap volt 5-8 órája válaszolni és azóta se... :) Biztos én vagyok láma....
Ha nem írnak ,nem kérdeza lány,akkor nem èrdekled.Sőt totál semleges vagy ez esetben olyan,mintha nem is lèteznél.
Néhàny egyed csinál olyat ,h egy idő után mikor már nem írsz neki újra rád ír.Ez viszont csak azért csinálják,h legyen udvarló körük.Szeretik,ha körbe vannak rajongva,h érezzék micsoda nagy nők.Pffff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!