Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Visszaszólás ha a csaj bunkón...

Visszaszólás ha a csaj bunkón utasít vissza?

Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Minek? Mit nyersz vele?
2014. jún. 11. 15:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. jún. 11. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha szó nélkül elvonulsz talán lelkiismeret furdalása lesz. Mást meg ne akarj.
2014. jún. 11. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Sarkon fordulsz, elmész árva szó nélkül.

Lelki terror az igazi válasz - a csaj meg majd lehet kínjában röhög, tükörben meg leköpi magát :)

2014. jún. 11. 15:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Aki képes visszautasítani egy olyan srácot aki minden bátorságát összeszedi és oda mer menni, annak nem hiszem, hogy utána lenne lelkiismeret furdalása. Az ilyen lányoknak lelkük sincs. És nem hölgyek, nem a csalódás beszél belőlem. Ez tény.
2014. jún. 11. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha egy lány bunkón utasít vissza, akkor kb inkább köszönd meg neki, hogy rögtön kimutatta a foga fehérjét és megkímél téged önmagától. NE szólj be neki! Attól hogy ő bunkó neked még nem kell annak lenni. Egy úriember legyen úriember, akkor is ha visszautasítják. Én udvariasan elköszönnék és kész. Az ilyen lánynak amúgy is tökmindegy azután mit válaszolsz, benned viszont legyen annyi tartás, hogy nem alacsonyodsz le a szintjére.
2014. jún. 11. 16:01
 7/9 A kérdező kommentje:

Minek? Mit nyersz vele?

Azt nyerem vele, hogy nem érzem magam rosszul mert sérteget minden bunkó. És ha visszakapja minden csávótól, az bátortalanítja attól, hogy túl nagy legyen az arca és a következő próbálkozóval talán tisztességesebben fog beszélni. Ha meg magát fényezi téged pedig sérteget te meg eltűröd és elmész attól nem rosszabbul, hanem jobban fogja magát érezni és ez bátorítja ezt a viselkedést, hogy a következő próbálkozóval mégbunkóbb legyen, mert jólesik neki. Nem a kutyája vagyok hogy azt köszönjem meg hogy belémrúg, ő köszönje meg hogy odamentem és kedvesen érdeklődöm iránta.

2014. jún. 11. 18:05
 8/9 anonim ***** válasza:

# 5/7

Igazad van! Magam is tapasztaltam már! Szerintem az a baj velük, hogy annyira buták és felszínesek, hogy egy kutya értelmesebb náluk. Hihetetlen primitív, ösztönlények, csak a helyes fiúktól nedvesednek és csak ők az emberek a szemükben. Mondjuk megnézném velük is ilyen taplók-e vagy csak a ronda fiúkkal. Tényleg nincs ezeknek lelke és nekem még úgy tanították, hogy a lányok kedves, megértő, empatikus lények. Nagyon nem értek már ezzel egyet.

2014. jún. 11. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk lehet hogy jó duma, de csak ha tényleg bunkó a csaj:

"Kár, hogy anyád nem volt ugyanilyen bunkó apáddal, mert akkor most nem lennél itt, hogy megszólíthassalak."

2014. jún. 11. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!