Ti nem féltetek attól, hogy mi fog történni az x. randin?
Figyelt kérdés
Életemben először úgy érzem, el fogok valakit hívni randira, mert nagyon jól elvoltunk egy lánnyal. Oké meglesz az első randi, stb. de csak eszembe jutott egy pillanatra, hogy milesz mondjuk a 10-en ? Nyílván nem mondasz el magadról mindent az elsőn, mert úgy ellőttél mindent, de egy idő után el fog fogyni a kártya :D2014. jún. 10. 21:01
1/6 anonim válasza:
Dehogy fog. Ha igazán érdeklődtök egymás felől és kijöttök, akkor szinte bármiről lehet dumálni :)
2/6 anonim válasza:
Hát nekem például még 2. sem volt soha, de te legalább ebből a szempontból optimista vagy, hogy csak a 10.-től kezdesz el majd aggódni. :D
4/6 A kérdező kommentje:
# 1 Ez igaz, mondjuk nem vagyok az a nagydumás, de hát nem lehet mindenki az :P
#2 Azt jól megoldottad, ilyen jól sikerült az első ? :O
#3 Sosem, vagy "minek randi " ? :D
2014. jún. 10. 21:10
6/6 A kérdező kommentje:
Nyugi nekem sem. Egy beszari kis fos voltam mindig, és sosem tettem meg az első lépést, de ezen most változtatok :D ( ha minden jól megy xD ) . "Life begins outside of the comfort zone "
2014. jún. 10. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!