Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Te hogyan ismerted meg a...

Te hogyan ismerted meg a barátnődet? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Csak az írjon aki nem interneten, buliban, discoban és munkahelyen ismerte meg. Ja meg a suli se játszik. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy nektek ez, hogyan sikerült.

2014. jún. 10. 22:57
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

Szórólapot osztott én meg elkértem a számát, másnap meg találkoztunk.

Nem kell túlbonyolítani a dolgokat.

2014. jún. 10. 22:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Koncerten leöntöttem sörrel,onnan meg ment tovább a beszélgetés és jött magától minden :D
2014. jún. 10. 23:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Se internet, se buli, se suli? Ezek lettek volna. :DD
2014. jún. 10. 23:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Sportpályán (hobbi sportolók vagyunk mindketten).
2014. jún. 10. 23:07
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
orokbe fogadtam, vartam vele 5 evet aztan mikor 18 lett akkor osszejottunk
2014. jún. 10. 23:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Az elsőnek: tudom én is, hogy nem nagy dolog, csak elég nehezen nyílok meg ismeretlen embereknek
2014. jún. 10. 23:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Vonaton nagyon jól lehet ismerkedni szerintem, kirándulócsoport is esélyes. Vagy öntsd le te is sörrel, sok lánynak tetszene. :D
2014. jún. 10. 23:30
 8/10 anonim válasza:

Egyszer téves számot tárcsáztam, és egy lány vette fel. Közöltem, hogy nem őt akartam hívni, aztán letettem. Legközelebbi alkalommal is ugyan azt a "rossz" számot tárcsáztam, így ismét ő vette fel, aztán hirtelen közölte, hogy tudja ki vagyok. A következő pillanatban kaptam egy üzenetet facebookon, és elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy egy mellettem lévő városban lakik, és a másod unokatesója az évfolyamtársam, szóval így sikeresen összejöttünk.

Tanúlság: HÍVJ TÉVES SZÁMOT! KÉTSZER

2014. jún. 10. 23:42
 9/10 anonim ***** válasza:

"Tanúlság: HÍVJ TÉVES SZÁMOT! KÉTSZER"

Jó napot kívánok, N.László főhadnagy vagyok a Terrorelhárítási Központtól, miben segíthetek?

2014. jún. 11. 05:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Ez, hogy hívj téves számot ez tetszik, pl direkt hívok valakit és mondom, hogy téves. Csak ezzel az a baj, hogy szerintem a legtöbb elkezd gyanakodni. Amúgy ilyeneket keresek, hogy lehet véletlen, vagy véletlennek tűnő módon találkozni egy nővel.
2014. jún. 11. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!