Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megtetszett egy lány, de...

Megtetszett egy lány, de nagyon messze van, mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson összeismerkedtem egy lánnyal, aránylag közel kerültünk egymáshoz, 330 km köztünk a távolság. Facebookon leírtam neki az érzéseimet, de azt írta, hogy nem tud szerelmes lenni, de amúgy ő is azt hitte hogy lehet valami és még később változhat. Segítsetek kérlek, nekem ő kell, nem másik lány!!!! A távolság ellenére is.

2014. jún. 10. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Utazz el hozzá minnél többet
2014. jún. 10. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Tökéletes alanya leszel ahhoz, hogy kiélje rajtad genyóságait.
2014. jún. 10. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Közelebbi lányt nem is találhattál volna.
2014. jún. 10. 22:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Milyen genyóságait? :O
2014. jún. 10. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Minden nő (és minden ember) szereti, ha rajonganak érte, ha imádják, ha tepernek érte, és ha ez nem kölcsönös, akkor vele szemben előjön az alantas énje, mert úgysincs semmiféle szankciója, te ugyanúgy gyötröd majd magad, ő pedig röhöghet a markában, tarthat valakit, aki szereti, aki nyalja a s"ggét. Sose mondd ki így, hogy szerelmes vagy belé, csak ha biztos vagy, hogy ő is így érez.

Ez olyan, mikor az osztály lúzerét szekálják. Pontosan olyan.

2014. jún. 10. 23:52
 6/9 anonim válasza:
Milyen igazad van #5, sajnos tapasztalat, ugyanez történt velem...:S
2014. jún. 11. 00:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Letiltott facebookon :( soha többet nem akarok szerelmes lenni. A nők meg h.lye p..csák, akinek nem jó az aki őszintén szereti őket, hanem valami nagyképű paraszért vannak oda, aki nem érdemli meg őket. Legalább az elején megmondhatta volna hogy mi a helyzet, de nem tette... most se mond csak letiltott. Sajnálom hogy őszinte ember vagyok...
2014. jún. 11. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Na, ez egy jó lecke volt most. A nagyképű parasztokért (hozzáteszem, 14 évesen) azért döglenek, mert ők nyomokban fel tudnak mutatni férfias/pasis tulajdonságokat, amiket te MÉG sajnos nem. Nem nagyképű parasztnak kell lenni, hanem férfinak. De el ne kezd a nőlet ócsárolni, mert ezek emberi tulajdonságok, nem a nők sajátjai.
2014. jún. 11. 13:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem, miért férfiasabb nálam egy 14 éves sz.rf.szú?

15 vagyok és miért nem vagyok elég férfias??

2014. jún. 11. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!