Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azt hogyan írod meg egy nőnek...

Azt hogyan írod meg egy nőnek nem bunkón és nem túl nyomin hogy (a többi lent)?

Figyelt kérdés

...nem zavar ha dolga van, vagy nem ér rá, de válaszoljon ha elkezdünk messengeren beszélni? Legalább azt, hogy bocs most nincs kedvem, vagy nincs időm, vagy akármi.

Röviden kedvesen.

Eléggé idegesít, mert akárhányszor ez van, azt hiszem, hogy valami fasságot írtam, vagy rosszkor írtam rá, pedig nem...

2014. dec. 2. 09:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen értem és igazad van. Néha lassú a felfogásom no.:)

Veszíteni valóm az van, mert a sok csaj közül akivel megismerkedtem közelebbről kb ő az egyetlen aki nem hasalt el személyiségben meg morálisan, így eredendően nem akarom elcseszni. Ráírjak ne írjak, hogyan írjak fúúú... Áhh mintha középsuliban lennék megint. :)

2014. dec. 2. 13:28
 12/15 anonim válasza:
Na,..szóval ezt mondtam , és teljes mértékben meg is értelek.:) Azt is megértem, hogy az "időhúzás " ellenére türelmetlen is vagy mert szeretnéd mielőbb megtudni, hogy ő részéről mi a "helyzet".Az sem biztos , hogy szerencsés, ha úgymond "kierőszakolnád" hogy ő mit érez irántad. Korai lenne.Talán egy kicsit bizonytalan veled kapcsolatban.Egyik pillanatban vonzódik hozzád, de aztán a következő pillanatban már másképp érzi.Ki tudja?Na most ha ilyen bizonytalan állapotában rosszkor kérdezel rá dolgokra akár" sürgetésnek" is veheti és a válasz nem biztos , hogy kedvező lenne számodra. No persze azért azt megkérdezheted, hogy amikor bizonyos kérdéseket felteszel neki , és nem válaszol egyáltalán az azért van mert zavarod olyankor?Éppen rosszkor kerested? Ezt nem veheti rossz néven , és sürgetésnek sem.Szerintem.
2014. dec. 2. 14:16
 13/15 A kérdező kommentje:

Ettől tartok én is. Kierőszakolás.

Tudod korábban nem is nagyon figyeltem tekintettem 'úgy' rá, mert annyira értelmét sem láttam a kezdet kezdetén. Hogy érthető legyen, egy váláson volt túl és nem a jobbik módon ért véget a dolog. Ilyenkor ugye rövid időn belül beleugrik az ember kapcsolatokba mintegy megpróbálva helyettesíteni a házasságát mielött lenyugszik. Én meg nem ilyen rövidtávú kapcsolatot szertnék tőle, nem is ezt keresem eleve. Bizonyos időközönként beszélgettem vele, aztán bennem ahogy megismertem és láttam, hogyan viselkedik és kezeli a dolgokat, elkezdett mocorogni valami ami mostanra erőteljes tetszéssé vált, meg ugye a kémia.

Belegondolva valóban nagyon türelmetlen vagyok, de pusztán azért mert már egy ideje ismerem és jóideje vártam türelemmel, hogy egyedülálló legyen. Ami most a munkahely váltása elött nem sokkal be is következett.

Ahogy így írom ezeket a sorokat felmerült bennem a gyanú, hogy lehet a türelmetlenségem miatt érzem a reakcióját bosszantónak. :)

2014. dec. 2. 15:10
 14/15 anonim válasza:

Lehet....: Együttérzések Veled , de hát tudom ezzel nem sokra mész.:) Így kívülről nézve sokkal könnyebb "okosnak "lenni .Amikor benne vagyok a dolgok sűrűjében , én is türelmetlen vagyok. Még így "kívülről" is nehéz jó ötletet adni.Mert hát hiába gondolom komolyan azt is, hogy talán szerencsésebb lenne, ha úgymond "tudatosan" lemondanál a "hosszútávú kapcsolat" gondolatáról. Tudom , hogy ez nem megy oly könnyen. Mielőtt félre értenél.Nem arra gondolok, hogy "használd ki rövid távon".Sajna legtöbben beleesünk abba a hibába, ha valaki nagyon bejön nekünk akkor "minél előbb "birtokolni akarjuk".Még csak mondanunk sem kell ezt a másiknak , a legtöbb esetben a másik ezt ösztönösen megérzi, és ezért igen óvatos lesz , főként ha nem rég lépett ki egy kapcsolatból ahol kicsit megégette magát.Ilyenkor az ember könnyebben belemegy egy lazább kapcsolatba, mint egy "esetleges hosszútávúba". Hiába gondolod Te most esetleg azt jósszándékúan, hogy Te nem akarnád kihasználni rövid távon, hanem "hosszútávú terveid vannak vele".Lehet, hogy sokkal félelmetesebb lenne ez most még egyenlőre a számára. Hát ha tényleg oly fontos számodra , akkor próbálj meg birtoklás nélkül közeledni felé.Talán ha egyenlőre nem azt érzi, hogy "magadhoz szeretnéd kötni", illetve azt sem érzi , hogy csak "kihasználnád rövid távon", egyszerűen csak amikor együtt vagytok próbáld meg vele együtt "görcs nélkül, elvárások nélkül, sürgetés nélkül" nagyon jól érezni magad.

Tudom ezt a legnehezebb megtenni, no és hát őrajta is sok múlik.Viszont ha ezt megtudnád tenni függetlenül attól , hogy mi lesz a "végeredmény", számodra egy ilyen tapasztalás tanulás mindenképp hasznos lehetne.

Na szóval látod, így kívülállóként ilyen egyszerű a dolog .:)) Hozzátenném, még én sem tanultam meg a leckét, de igyekszem.:)

2014. dec. 2. 15:59
 15/15 A kérdező kommentje:

Okés, köszi a válaszokat.

Lennének még dolgok amiket leírnék ezzel kapcsolatban, de az már csak részben kapcsolódna a kérdéshez. Offolni meg nem akarok. :)

2014. dec. 2. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!