Foglalkoznom kéne a véleményükkel?
Van egy fiú, aki már kb egy fél éve tetszik. Elég valószínű, higy én is neki.
Fiatalabb nálam egy évvel, és anya szerint ez tök ciki.
Az összes barátom utálja, mert szerintük egy idegesítő óvodás, és rettentően buta. Ha a közelünkben van, nem hallok mást, csak h a barátaim szidják.
Viszont nekem tényleg nagyon tetszik. Nagyon sok közős van bennünk, sőt szinte ugyanolyanok vagyunk.
Nem buta, nem is gyerekes, csak szereti meg játszani magát a suliban. Nincs olyan, aki ne ismerne, és ez amiatt van, ahogyan viselkedik, nagyon figyelemfelkeltő.
Amikor csak ketten beszélünk, nagyon értelmes, meg kedves. A legjobb barátomnak elmondtam, hogy tetszik, de csak neki (meg ugye anya meg a tesóm tudja) azt modta, hogy őt nem zavarja, de ha véletlenül összejőnnék vele, számítanak rá, hogy amikor együtt vagyunk ő elkerül. Legjobb barátnőmnek nem is merem elmondani, egy nap vagy 5x kiröhögi, hogy mennyire buta..
Szerintetek foglalkoznom kéne a véleményükkel? Mert ha nem teszi a fejét a suliban, akkor egy rendes, okos, értelmes srác
17L
Mi a biztosíték arra, hogy nem éppen neked játssza meg magát és valójában olyan, amilyennek a többi ember ismeri.Merthogy annak semmi értelmét nem látom, hogy valakinek van egy szerethető jelleme, de inkább butának, idegesítőnek és éretlennek mutatja magát mások irányába.
De ettől függetlenül a te dolgod, hogy mit csinálsz a továbbiakban.Arra ne számíts, hogy a barátaid pozitívan fognak hozzáállni, az egyik meg is mondta, hogy elkerül, ha együtt vagytok.Ha neked ez nem jelent problémát, akkor hajrá.
Bár mondom, nagyon gyanús, hogy valaki direkt egy sokkal rosszabb képet mutat magáról mindenkinek, kivéve neked.
Igen. Mert ők nem olyan naivak mint te. Sokkal jobban látják a helyzetet.
Amúgy meg fiatalabbal és veled egy korúval se kezdj! Kb. 25 éves majdnem férfi kell neked, hiszen maholnap 18 éves felnőtt nő leszel!
Csatlakozom az első kettőhöz, ha te éretten gondolkodsz (márpedig úgy látom igen), akkor nem egy évvel fiatalabb kölyök kell neked. Tényleg naiv vagy, ez a srác neked játssza meg magát, nem a környezetedben élőknek.
18 voltam mikor összejöttem a barátommal, ő akkor 26-volt. Sokkal érettebb, értelmesebb mint a korosztályom. Alig volt fiú aki tetszett akkoriban. Nagyon gyerekesen viselkedtek.
20L
Megkora baromság, hogy egy 18 éves lánynak "muszáj" 20 év feletti pasi! Szánalom ami itt folyik! Nézzük az esetet! Egy 14 éves lány nem is tudna komolyabban elbeszélgetni egy 17 éves fiúval. Tudom mert srác vagyok és sok nálam fiatalabb lányt ismerek. Az egy oltári nagy baromság, hogy a lányok "hamarabb" érnek. EZ NEM KIFOGÁS A FIÚ ESETÉBEN! A fiú egyszerűen simán csak gyerekes. Nem a kor határozza meg, hogy érettebb vagy-e agyilag vagy nem. Egy huszonéves srác is lehet gyerekes. Egy 16 éves fiú is lehet komolyabb felfogású. Tiszta gázok vagytok lányok. Csak kifogásokat kerestek, hogy nektek miért az idősebb pasik jönnek be. Pedig nem ez az oka, ezt elhihetitek. NE ÁLLTALÁBOSÍTSATOK! Semmivel sem vagytok érettebbek! Köztetek is van buta, kislány!
A gyerek csak szimplán hülye, nem a kora az oka. Ő ilyen lessz felnőttként is.
Amúgy kérdező, a srác egy idióta tényleg. Te döntesz, de szerintem is hagyd a fenébe. :)
17/F
Én is megjátszod magam a suliban. Legjobb barátnőmmel osztálybohócok vagyunk. Senki nem ismer igazán. Mindenki azt hiszi, hogy tök boldog vagyok, megvan mindenen, anya megvesz nekem bármit, amit csak akarok, és közben az egész sulival jóban vagyok, mindenki ismer engem is,akárcsak a srácot. Viszont senki sem tudja rólam, hogy édesapám meghalt. Ezért játszom meg magam. Mindenki úgy gondolja, hogy semmi problémám nincsen. Irigykednek. Közben pedig én irigykedem rájuk, akiknek nem csonka a családjuk.
A srác is csak azért játssza meg magát, mert nem szeretné, hogy bárki is ismerje igazán.
Amúgy köszi a válaszokat!
5-ös vagyok! Nézd, ha te valóban kedveled akkor Jöjj össze vele. Én még mindig azt mondom, hogy szard le mások véleményét, mert úgy leszel boldog. ;)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!