Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így van értelme komolyabban foglalkoznom vele?
Elöljáróban annyit tudni kell a helyzetemről,hogy huszonéves nő vagyok,és most vagyok túl egy elég friss szakításon.Több év után vetettem véget a kapcsolatomnak,ami elég sok fájdalmat okozott nekem a szép emlékek mellett.Természetesen bennem is volt hiba,de az exemnek kellett volna leginkább lemondania egy szenvedélyéről,amit sajnos nem tett meg,és ez betette nálam a kaput.
Jelenleg udvarol egy férfi.Elsőre azt gondoltam róla,hogy olyan furcsa külsőre.Tehát nem is tetszett annyira,inkább a kedvessége és a humora fogott meg.Nem éreztem iránta vonzalmat,nem támadt az a villámcsapásszerű érzésem,mint az előző kapcsolatomnál.Mégis ahogy egyre inkább teper,érzem,hogy hiányzik,ha nem hív.Jólesik a figyelmessége.Igazából nem akarok belőle búfelejtőt csinálni,nem akarom becsapni vagy kihasználni.Mégis jót tesz a lelkemnek ez a kis udvarlás.A találkozásra még egyelőre nemet mondtam,de napi szinten jelentkezik,aminek örülök.Vajon ilyen kettős érzésekkel van ennek a kis játéknak értelme?Vagy majd sodródom az árral,és csak lesz belőle valami?Ki mit gondol erről?
Szerintem ez ne tartson vissza :) Viszont elmondhatnád neki, hogy miért mondtál nemet.
Viszont, ha úgy érzed kedveled a tulajdonságai miatt, tènyleg ne legyen visszatartó erő. Egy újjabb kapcsolat kicsit mindig búfelejtő, mert a jobb dolgok vonzanak minket. :) De amíg nyugodtan nem tudod azt mondani, hogy kapcsolat ne menj bele. A találkozó pedig még nem nagyon jelent semmit, szóval sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!