Foglalkoznom kéne a véleményükkel?
Van egy fiú, aki már kb egy fél éve tetszik. Elég valószínű, higy én is neki.
Fiatalabb nálam egy évvel, és anya szerint ez tök ciki.
Az összes barátom utálja, mert szerintük egy idegesítő óvodás, és rettentően buta. Ha a közelünkben van, nem hallok mást, csak h a barátaim szidják.
Viszont nekem tényleg nagyon tetszik. Nagyon sok közős van bennünk, sőt szinte ugyanolyanok vagyunk.
Nem buta, nem is gyerekes, csak szereti meg játszani magát a suliban. Nincs olyan, aki ne ismerne, és ez amiatt van, ahogyan viselkedik, nagyon figyelemfelkeltő.
Amikor csak ketten beszélünk, nagyon értelmes, meg kedves. A legjobb barátomnak elmondtam, hogy tetszik, de csak neki (meg ugye anya meg a tesóm tudja) azt modta, hogy őt nem zavarja, de ha véletlenül összejőnnék vele, számítanak rá, hogy amikor együtt vagyunk ő elkerül. Legjobb barátnőmnek nem is merem elmondani, egy nap vagy 5x kiröhögi, hogy mennyire buta..
Szerintetek foglalkoznom kéne a véleményükkel? Mert ha nem teszi a fejét a suliban, akkor egy rendes, okos, értelmes srác
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!