Ha elutasít egy lány akkor utánna nem kell már vele foglalkoznom, igaz?
Figyelt kérdés
ha egy nő "nem"-et mond akkor az végleges igaz? felesleges rágodnom rajta hogy mit miért tett, a lényeg hogy ez lett a vége...2014. aug. 21. 17:55
4/12 anonim válasza:
2-es minek nyomuljon, ha a csaj nem akar tőle semmit?
5/12 anonim válasza:
Kettes, jó hülye vagy
Tudod mikor mennék utána
6/12 anonim válasza:
Ha egy lány azt mondja, hogy nem, de közben meg igent "akart mondani", akkor így járt
Persze, attól is függ, hogy mennyire tette ki lelkét addig a srác érte, ha mindent megtett, akkor egy nem után, nem próbálkoznék újra
7/12 anonim válasza:
ja, az végleges. onnantól kezdve minden egyes rá fecsérelt szó kárba vész!
8/12 A kérdező kommentje:
7# Én most úgy érzem hogy ami előtte volt az is kárbavész mert ge...cire becsapottnak érzem magam... :S
2014. aug. 21. 18:10
9/12 anonim válasza:
a nő is csak egy befektetés. belé fekteted az idődet energiádat anyagi javaidat, hogy utána megfektesd. ez neked most nem jött össze! ez egy rossz befektetés volt... de még mindig jobb mintha tovább próbálkoznál, tudni kell veszíteni!
10/12 A kérdező kommentje:
Hát igen kezdek beletörődni, de nem olyan könnyű, mert bele voltam esve nem is kicsit. És pl. azt nem könnyű elfogadni hogy ő nem érez úgy mint én. Vagy amikor más pasival látom, :S mondjuk ez inkább segít bár rossz érzés de segít mert így már felfogja az az idióta agyam hogy ba...zira le vagyok sz@rva :'/
2014. aug. 21. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!