Gaz lenne bejelolni?
Diszkoban talalkoztam egy fiuval, es tancoltunk. ott somfordalt mogottem, csak nem dorgolozott ugy, mint ahogy szokas, bnoim szoltak h forduljak mar meg.
megfordultam es tancoltunk. beszeltunk par szot: keresztnev, suli, kor, meg neha bokolt.
nagyon aranyos volt, elsore teljesen az esetem. sajnos hirtelen el kellett mennem, mert a baratnom szulei jottek ertunk a buliba, es ok vittek haza, nem akartam oket megvaratni. ezert egy bucsupuszival el is valtak utjaink.
megkerestem most facen, es hat kiderult, hogy baratnoje van. nagyon szeretnem bejelolni, de olyan ciki, mert gyonyoru a parja, es lehet, hogy neki ez csak egy kis tancika volt...
fiuk, ha nektek bejon egy csaj a buliban, akkor a szamat/teljes nevet elkeritek, vagy orultok ha valaki "lenyomoz" titeket? kicsit gaznak ereznem magam, ha amugy meg nem is emlekezne ram.
17/
az elsőnek teljesen igaza van. nehogy bejelöld, szerintem elég megalázó lenne, hogy ha látod, hogy van barátnője, és még mindig futnál utána...
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!