Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gaz bejelolni egy tanart...

Gaz bejelolni egy tanart facebookon?

Figyelt kérdés
Nem vagyok ismeros gyujto es kb 2fiatalabb tanar csak az ismerosom akikkel joba vagyok es beszelek, viszont ez a tanar nem tanit megvmajd csak jovore fog, de jar turazni meg egy csomo helyre es erdekelnek a kepek meg az elmenyei e tapasztalatai amiket megoszt. Varjam meg inkabb amig tanit vagy nem gaz ?

2014. máj. 18. 01:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gázabb mint egy metánbusz.
2014. máj. 18. 01:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát ha fogalma sincs róla, ki vagy, eléggé furának fogja tartani. De talán ha ezeket neki is megírod privátban, megérti. Egy próbát megér.
2014. máj. 18. 01:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a folyosorol latasbol ismer o is, meg egyszer tartottvmar nekunk orat .. Szeretnek vele beszelgetni is, viszont ahhoz nincs eleg batorsagom es nem tudom mit irhatnek neki :)
2014. máj. 18. 01:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Miről akarsz? A túrákról? Ha megírod, hogy téged érdekel, talán beszélgetne veled erről a dologról. Nem veszthetsz semmit, kivéve, ha meg sem próbálod :)
2014. máj. 18. 01:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Azokrol is, meg az egyetemi tanitasairol ilyesmirol, mert nagyon erdekelnek, csak felek, hogy nem lehet e gaz helyzet belole ha jovore netalan tanitani fog :)
2014. máj. 18. 01:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha udvariasan, normálisan írsz neki, elmagyarázva ezt, hogy ezek a dolgok téged érdekelnek, akkor az nem ciki, és nem lehet bajod belőle. Max nemet mond, mert mondjuk ideje nincs rá. De az sem égés, ha ettől félsz, próbálkozni kell, ha valamit szeretnél. Hajrá! :)
2014. máj. 18. 01:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen ! :)
2014. máj. 18. 01:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Nincs mit, drukkolok !!! :)
2014. máj. 18. 01:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Életkor, nem (ki a fiú, ki a lány) iskolai szint, és mentalitás kérdése. Én 35 vagyok tanítok egyetemen, nagyon közvetlen vagyok és még sértésnek is veszem, ha véletlenül valaki magáz, ha gimibe kéne órát tartanom, akkor is ilyen közvetlenebb hangot ütnék meg és egyáltalán nem zavarna, ha bejelölnének. De ismerek olyan tanárnénit, aki 22 évesen is magázást vár el a 18 éves diákoktól és semmi fészes jelölgetés...
2014. máj. 18. 11:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Ő a férfi/30 körül lehet, elég közvetlennek tűnik, és vannak diák ismerősei.. Én 19éves vagyok :)
2014. máj. 18. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!