Nem tudom mit tegyek, hogyan döntsek?
Lassan de biztosan kezdek bele szeretni egy lányba, akivel nagyon jó barátságban voltunk eddig,én szeretnék többet de ő hangoztatja hogy nem akar járni.
Nem szeretném elveszíteni,általa jobb ember lettem,de ez a tartózkodása, távolságtartása a szorosabb kapcsolatot illetően elbizonytalanit,én úgy érzem nem szabad lemondanom róla, itt belül valami azt sugja küzdjek érte mert érdemes rá hogy küzdjek érte,de nem tudom hova fog ez vezetni, megnyitja e előttem a szívét vagy a végén megint csak csalódni fogok és visszautasitanak ? :( Ti mit tennétek, Reménytelennek tűnő helyzetben is a küzdést választanátok? Vagy bolond vagyok és elvakitanak az érzelmek?
Ez a lány az egyetlen jó dolog az életemben ,ha lemondok róla,az olyan mintha a szivemet tépnék ki :(
Olyan nekem mint egy életre kelt ajándék, ha elveszitem ugy érzem elveszítem vele az utolsó esélyemet is a boldog életre! :(
Küzd érte, mert megérdemli és ha kell várj is rá, mert ezt is megérdemli. A világban rengeteg olyan rettenet ember van ,aki nem vár senkire sem... ő csak ki akarja szűrni, h te őt érdemesnek tartod-e arra, h tegyél érte. Ha tetszel neki miért ne akarna ezek után járni veled, ha még segített is neked, jobb emberré válni. Az érzelmeid ez esetben jók, de ha nem lennének netán azok én a te helyedben akkor is megpróbálnám és küzdenék. Ja és ez még nem reménytelen, te nem is tudod h mennyire nem az, szerintem csak könnyen feladod.
Valamint az is lehet h a lány még félénk és fiatal , kicsit éretlen, fél az elköteleztettségtől esetleg még szűz is. Ezek mind nehezítik a dolgot. Ilyenkor én mindig belegondolom magam a másik fél helyzetébe és rájövök h neki se könnyű... próbáld ki. Persze nem ismerem őt és azt se tudom h kiről van szó... de ennek ellenére, azért megpróbáltam segíteni...remélem sikerült és számít a véleményem. Csak azt súgom halkan h hallgass a szívedre! . :)
Dettó..én is hasonló helyzetben vagyok..és HARCOLOK!
Ő tanította+ nekem milyen Szívből Szeretni(Előtte senkit sem tudtam szerelemmel szeretni)..párját ritkítóan Különleges Nő!
Nem adom fel! Tettekkel bizonyítom,h. Barátként is +állom a helyem. A szívemben mindig lesz Neki hely:Örök...
Bizonyítsd,h. JÓ Barát vagy és érdemes arra,h. fontos szerepet tölts be az életében/szívében.
Legyél Igaz Barát, társ/támasz/vigasz a bajban, legyél Mellette jóban-roszban...én is ezt teszem.
Harcolj, Kedves Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!