Szerintem tetszem egy lánynak, de nem tudom pontosan hogy is döntsek, mit tegyek. (? )
na szóval itt ez a lány, folyton helyesel mindenre amit mondok, nem egyszer meg is próbált rámmászni, meg amúgy keresi a társaságom, röhög a legszarabb poénjaimon is. nekem tetszik, de csak a külseje, mert nincs valami attraktív személyisége, eléggé énközpontú, és tényleg ismerem, mert évek óta közelebbi kapcsolatban vagyunk, de mondjuk rám sosem tudott szerencsére hatni, egyedül nekem, meg a legjobb barátnőjének sikerül leállítani, amikor elkapja a hév, vagy valami, mert elég bunkó tud lenni a csaj :D
szóval annyira nem érdekel a lány, de egy futó kalandot azért lehet megélnék vele, csak, hogy megpróbáljam milyen vele. szerintetek érdemes belemennem ebbe a játékba?
szerintem nem érdemes.
csak olyannal jöjj össze akit tényleg szeretsz is :)
szóval ha szereted akkor sok sikert :D
*Ne játsz az érzéseivel!!
Előző voltam.
köszönöm az értelmes válaszokat :)
még egy kérdés: nemrég hívott át filmezni. most akkor lemondjam? vagy elmenjek? hogy fog jobban kijönni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!