Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy döntsek hogy ne bánjam...

Hogy döntsek hogy ne bánjam meg? Rám hajtott egy srác, aki nekem is bejön, de foglalt.

Figyelt kérdés
Van barátnője, de egyértelműen nyomul rám. Nekem nagyon bejön, érzek is iránta valamit, de nem akarok tönkretenni egy kapcsolatot... mégis ha meg elutasítom, akkor utána rosszul érezném magam, hogy nemet mondtam, mikor nagyon is akarom őt.
2014. nov. 9. 01:03
 1/7 anonim ***** válasza:
threesome.
2014. nov. 9. 01:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudnál benne bízni, így a visszautasítás a legjobb döntés.
2014. nov. 9. 01:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondj nemet. Nem a másik csaj miatt, magad miatt. Mi lesz, ha fél év múlva majd ugyanígy rányomul egy másik lányra?
2014. nov. 9. 01:08
 4/7 anonim ***** válasza:
3 <- ez. Kutyából nem lesz szalonna. Én elutasítanám, de bizonyítékokat szereznék előtte és eljuttatnám a mostani barátnőjének, hogy ne tudjon kicseszni vele.
2014. nov. 9. 01:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondd el így, ahogy a második mondat első felében leírtad!
2014. nov. 9. 01:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha fontos vagy neki, kölcsönös a nagy fellángolás, akkor elhagyja a barátnőjét és utána nincs akadálya, hogy együtt legyetek.

Előfordul, hogy nem a másik neki az igazi, hanem te. Ebben az esetben zárja le a másik kapcsolatot.

Ha meg csak a farkincája után megy és csak szórakozni akar, azt tegye mással, olyan helyzetbe nem érdemes belemenni, mert rosszul jársz a végén.

2014. nov. 9. 02:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Abban az esetben mondj igent neki, ha mindketten nagyon jó titoktartók vagytok, és neked megfelel ha csak egy éjszaka lenne belőle.
2014. nov. 9. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!