Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek hogy felfigyeljenek...

Mit tegyek hogy felfigyeljenek rám a fiúk?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, és nem arról van szó hogy pasizni akarok vagy valami csak szeretném ha tetszenék nekik vagy felfigyelnének rám..van egy unokatestvérem ő gy évvel fiatalabb mint én és ha megyek vele valamerre akkor a fiúk mindig csak őt veszik észre mert ő magas hosszú világosbarna hajú és kinéz vagy 16-17 évesnek..:/ és emellett alacsony félhosszú világosbarna hajú vagyok .. azt nem mondanám hogy ronda vagyok vagy valami de azért olyan különleges sem:/ na meg nagyon zárkózott is vagyok és nehezen ismerkedem, emellett az uncsim nyitott, barátságos és könnyen is ismerkedik.. mit tehetnék hogy én is olyan legyek és én is érdekeljem a fiúkat? :(

segítsetek kérlek!:/ előre is köszi.

2014. dec. 21. 15:36
1 2
 11/14 anonim válasza:
soha ne légy olyan mint az uncsid te ugy vagy jó ahogy vagy majd egy pillanatban meglát egy pasi akit nem érdekel h nem vagy magas és szőke hajú vagy h éppenséggel nem vagy társasági ember... ő majd meglátja benned amit más senki és majd akkor ugy fogod érezni magad h tökéletes vagy mert valójában az vagy és SOHA ne változz meg te ugy vagy jól ahogy vagy :*
2014. dec. 22. 20:38
 12/14 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló!

nagyon szépen köszönöm, ez nagyon aranyos volt, nagyon jólesett :)

2014. dec. 22. 22:36
 13/14 anonim válasza:

Szia! ^^

Én szőke, kékszemű, magas lány vagyok, és bár jólesik ha dicsérnek, néha sok. (gondolok pl hogy a vén részeg foszerek utannam ugatnak, meg a csoportos banda odadobaj hogy "jó a lyukad, dugunk?" a tél kellős közepén, mikor télikabát van rajtad de mindegy..)

Maradj ilyen.! :) én nem igazán szeretem ha néznek. Sőt, néha rémisztő.. Mész az utcán, és egy rossz kinézetű srác megfordul utannad, talán követ is.. Ezeket nagyon nem szeretem.

Persze jol esik, ha valakinek bejossz, de tényleg fiatal vagy. :) de kb egy év után mar nem igazán mondjak rad.. Sokat számít az az egy év.. valószínű rövid időn belül lesz valaki! ^^

Max ha mész az utcán akkor ne szomorú, depis-komótos hatással, hanem kihuzodmagad egy kis mosoly és tadaa! :D

Sok sikert! ;)

16/N

2015. jan. 25. 18:38
 14/14 anonim válasza:

Azt akartam kifejteni, hogy nem csak jó oldala van..

#13-as voltam

2015. jan. 25. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!