Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék népszerűbb lenni a suliban, úgy hogy a fiúk is felfigyeljenek rám. (többi lenn) Mit csináljak? Hogyan? 17/L
"pasiaim is akik eddig voltak (2db)"
2FŐ, nem darab.:D
A külsődön változtass. Nem vagy akkora társasági lény az nem baj. Ettől még lesz rendes pasid.
Szexi cucc, de nem qrvás.
Huncut visszaszólások, úgy hogy látszódjon veszed lapot.
Kicsit legyél "rossz", de annyira, hogy gondod legyen belőle.
(De a "suli után hazafelé minden nap pipálok" stílust nem ajánlom, bár ezzel garantált lenne a siker.:D)
Én is így volta vele pár éve. Bár én nem akartam soha népszerűbb lenni csak egy barátot találni. Persze nem ugortam ár soha az első helyes fiúra aki felajánlkozott.
Lassan a 18. életévem felé kezdtem el egy sportot űzni és ott ismertem meg egy fiút aki jelenleg is a párom. (Szerintem helyes - bár kinek mi a szép...) Magyarán ne népszerű akarj lenni hanem keress egy kört ahol hozzád hasonlóak vannak :)Próba cseresznye :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!